Brian Priske.
Volledig scherm
Brian Priske. © BELGA

Brian Priske niet langer trainer van Antwerp: “Zal iedereen voor altijd dankbaar zijn”

AntwerpEen verrassing is het niet. Brian Priske is niet langer coach van Antwerp. De 45-jarige Deen moet na één seizoen vertrekken. “Fantastisch om het seizoen en dit avontuur af te sluiten met een zege", reageerde Priske via Instagram. Het is nu wachten op de volgende aankondiging van de Great Old, namelijk die van de komst van Mark van Bommel als nieuwe T1. 

5 reacties

 • Jimmy Vandebergh

  1 maand geleden
  Je vervangt de ene onbewezen coach door een andere.
 • Ninneke Langa

  1 maand geleden
  Ander en beter...eerst zien en dan geloven , de spelersgroep zal toch goed moeten versterkt worden met pseudo vedetten à la Naingolan zal de eerste plaats er NOOIT inzitten daarvoor is club te sterk !!!
 • Dirk Van den Bogaert

  1 maand geleden
  Op een enkele uitzondering na was dit een seizoen om heel snel te vergeten. Het aanvallend voetbal met hoge pressing dat ons bij de aanstelling van Priske beloofd was hebben we nooit gezien gekregen, meer nog, na een veertigtal wedstrijden was er nog steeds geen lijn te trekken in het spel van Antwerp. Blessures, nieuwkomers onder staf en spelers; Het zijn allemaal excuses die je niet een heel seizoen naar voren kan schuiven. Het was gewoon niet goed genoeg, zowel tactisch als speltechnisch.
 • yousri koudadi

  1 maand geleden
  Priske buiten ze moesten die al in februari buiten sjotten
 • Dimitri Ganje

  1 maand geleden
  Sorry maar weg ermee