BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Brian Priske heeft stilaan meer keuze: “Ik weet dat het in de toekomst beter gaat worden”

AntwerpHekkensluiter Antwerp – u leest het goed - heeft na de recente nul op zes dringend nood aan punten. In aanloop naar de match van zondag op Standard gooiden wij trainer Brian Priske drie thema’s voor de voeten. “We gaan niet naar Sclessin voor een gelijkspel, maar mikken met een open mindset op de winst.”

3 reacties

 • Jean Eeckelaers

  2 maanden geleden
  Ik heb ook eens in mijn glazen bol gezien en ontdekt dat u na 10 speeldagen uw biezen kunt pakken, aub Bolloni kom terug
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  De 2 verstraetens en gerkens nog veranderen en komt wel goed. Goed bezig
 • Polutnik Ronald

  2 maanden geleden
  Die Priske is helderziende want hij weet nu al dat het beter gaat worden . Ook Brom van Genk alsook de voorzitter van Genk weten dat het beter gaat worden . Maar dat is normaal slechter kan het meer .
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.