Brian Priske.
Volledig scherm
Brian Priske. © BELGA

Brian Priske beseft dat Antwerp beter moet verdedigen: “Ik slaap niet goed als ik expected goals van onze tegenstanders bekijk”

AntwerpEupen zaterdagmiddag, daarna Seraing, een inhaalmatch tegen Genk en Union. September moet oogstmaand worden voor Antwerp. Puntenoogstmaand. Met tussendoor ook nog twee Europese matchen zullen de komende vier weken meer dan richtinggevend worden voor de rest van het seizoen van de Great Old. “Het belangrijkste is punten pakken in de competitie”, vindt coach Brian Priske.

2 reacties

  • Eric Couwels

    1 maand geleden
    Met een fitte Haroun hadden we vijf punten meer. Op KVM en thuis tegen Leuven hadden we de driepunters binnen gehaald. Telkens 2 doelpunten voorkomen... Haroun had daar zijn rol in gespeeld, ervaren, sterk en leep dat hij is.
  • Marcus Camps

    1 maand geleden
    Als ge oude mannen binnenhaalt zal het meer misgaan dan dat het goedkomt. Het is niet omdat het met Mbokani eens een keer gelukt is dat het succesformule is. Het beeldverslag van de persoonlijke prestatie op extra time, was zelfs pathetisch ... Haroun, moet je daar nog op rekenen als ploeg ? Oké, leuk dat hij er nog bij is, maar daar kan je toch geen ploeg meer op bouwen.