Lamkel Zé pakt rood
Volledig scherm
Lamkel Zé pakt rood © MVS

Bölöni na natrappen Lamkel Zé in oefenmatch: “Didier is een groot probleem”

Antwerp‘Wat een idioot.’ De aanwezige fans zeiden het luidop, z’n ploegmaats dachten het ongetwijfeld luidop. Didier Lamkel Zé zette zichzelf nog maar eens op een negatieve manier in de spotlights. Nadat hij al heel de week behoorlijk ongeïnteresseerd rondliep op het Antwerpse oefenkamp - zelfs tíjdens een oefenmatch maakt hij filmpjes op Instagram, om maar één voorbeeld te geven - kreeg hij zaterdag in een oefenmatch een rode kaart voor natrappen. Hij stond een kwartier op het veld. “Het lijkt wel alsof ik in de gevangenis zit”, reageerde de Kameroener inmiddels zelf op Instagram.

48 reacties

 • Katrien VMarke

  2 jaar geleden
  Een grote ramp voor de sport en jeugdopleidingen dat een club als Antwerp ervoor zorgt dat dit zootje ongeregeld voortdurend aandacht krijgt. Contract ontbinden is enige goeie oplossing, beste geldwolven !
 • Melissa Schellekens

  2 jaar geleden
  Verkopen graag, anders kost hij ons nog Europees voetbal, weer.
 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Eureka ! De coach heeft gezien dat die speler een groot probleem is ......??? Nu nog maar ...?
 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Boloni zie dat nu pas dat die speler regelmatig doorslaat ......? Dat ze hem naar de B-kern of verkopen ! Goeie speler maar mentaal niet in orde net als Vandenborre destijds ... Zeker geen voorbeeld voor de jeugdige spelers ...! Met zijn gedrag zal hij nooit een grote carrière kunnen maken
 • franky van damme

  2 jaar geleden
  Daar geraken ze nooit meer vanaf.