BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bölöni blij met contractverlenging Lamkel Zé: “Op een dag gaat hij helemaal ontploffen”

Jupiler Pro LeagueDe contractverlenging van Didier Lamkel Zé (tot 2023) was vanochtend één van de belangrijkste gespreksthema’s tijdens de wekelijkse persbabbel van Laszlo Bölöni. “Het is goed dat Didiers contract is opengebroken, ook al is hij niet de makkelijkste om mee te werken”, zegt de Antwerptrainer.

2 reacties

 • Jozef Van der Elst

  2 jaar geleden
  Ja, ontploffen doet hij nu al in een negatieve zin. Mogelijk komt zijn verstand met afscheid van zijn kinderjaren en gaat hij nu beseffen wat een geluk hem in de schoot wordt geworpen door club Antwerp
 • frankie bressinck

  2 jaar geleden
  Hairemans doen ze weg, die alles voor de club gedaan heeft en er graag gezien was. Zo'n vechtersbaas, die de club steeds schade en schande berokkent, geven ze een verbeterd kontrakt! Begrijpe wie kan!!
 1. Pieter Gerkens (Antwerp FC) na 0-0 tegen Club Brugge: “Geloven nog steeds in tweede plaats”
  voetbal 1A

  Pieter Gerkens (Antwerp FC) na 0-0 tegen Club Brugge: “Geloven nog steeds in tweede plaats”

  Antwerp als Club Brugge mogen blij zijn dat het reglement nu eenmaal ploegen met één punt belonen bij een gelijkspel, ook al was het een draak van een match. Dat de Great Old tegen de leider amper iets weggaf, was nog het meest positieve aan heel de avond. De knalprestatie van tegen Anderlecht kreeg geen vervolg, wist ook Pieter Gerkens. En zo blijft ook na drie speeldagen in deze Champions’ play-offs Genk de enige ploeg die al kon winnen.
 2. Achtvoudig Rode Duivel Jordan Lukaku op de dool bij Antwerp: “Zijn meerwaarde is tot nu toe beperkt geweest”
  Antwerp
  25

  Achtvoudig Rode Duivel Jordan Lukaku op de dool bij Antwerp: “Zijn meerwaarde is tot nu toe beperkt geweest”

  Toen Jordan Lukaku begin oktober op huurbasis overstapte naar Antwerp, hoopte hij zich op de Bosuil in de kijker te kunnen spelen voor het komende EK. Na zijn wanprestatie van gisteren tegen Anderlecht lijkt een selectie echter verder weg dan ooit voor de 26-jarige linksback. “Over heel het seizoen bekeken bracht Lukaku te weinig meerwaarde”, vindt Antwerpicoon Patrick Goots.