BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Bjorn Engels: van de hemel naar de hel tegen ex-ploeg

AntwerpMatch van contrasten voor Björn Engels. Gescoord tegen zijn ex-ploeg, maar ook met rood van het veld gestuurd. Een hartje, een gebogen hoofd - een wedstrijd met gemengde gevoelens voor de verdediger.

2 reacties

 • Johan De roy

  1 maand geleden
  Dus 2x geel is volgende match effectief geschorst en rechtstreeks rood is dan slechts 1 speeldag voorwaardelijk geschorst en gele kaart uit 1e helft ook weg ? Tiens nieuwe toepassing van de bond ?
 • Serge Musch

  1 maand geleden
  Seck blijft de nr.1 in de verdediging.Niemand begrijpt dat die niet altijd speelt!
 1. Brian Priske beseft dat Antwerp beter moet verdedigen: “Ik slaap niet goed als ik expected goals van onze tegenstanders bekijk”
  Antwerp
  2

  Brian Priske beseft dat Antwerp beter moet verdedigen: “Ik slaap niet goed als ik expected goals van onze tegenstan­ders bekijk”

  Eupen zaterdagmiddag, daarna Seraing, een inhaalmatch tegen Genk en Union. September moet oogstmaand worden voor Antwerp. Puntenoogstmaand. Met tussendoor ook nog twee Europese matchen zullen de komende vier weken meer dan richtinggevend worden voor de rest van het seizoen van de Great Old. “Het belangrijkste is punten pakken in de competitie”, vindt coach Brian Priske.