Beiranvand.
Volledig scherm
PREMIUM
Beiranvand. © Photo News

Bij Club al een wespennest, creëert Leko nu ook bij Antwerp een keepersprobleem? “Eerlijk zijn mag toch nog?”

AntwerpKeeperskwesties. Zwijg er Ivan Leko van. Bij Club Brugge maakte hij er al een wespennest van, nu is het bij Antwerp ook van dat. Tenzij de Kroaat er alsnog de angel kan uithalen. “Ik was gewoon eerlijk. Dat mag ik toch nog zijn, niet?” De Iraanse media stonden alvast op hun kop. 

1 reactie

 • Herman Cohen

  3 maanden geleden
  Uiteindelijk zal blijken dat Leko niet de geschikte trainer voor Antwerp Fc is. De man leeft blijkbaar bij conflicten '(zie Brugge en Rafa) thans tussen zijn doelmannen. verder verliest de man massa's punten door een systeem te spelen waarvoor hij de juiste spelers niet heeft. De keuze voor Leko was fout, ze zullen verliezen tegen de Rangers, en POI mogen ze vergeten. Leko zal Antwerp miljoenen kosten door zijn eigengereidheid.
 1. Dit stond er op het briefje dat Didier Lamkel Zé toonde na zijn wereldgoal tegen Waasland-Beveren
  Belgisch voetbal
  29

  Dit stond er op het briefje dat Didier Lamkel Zé toonde na zijn wereldgoal tegen Waas­land-Beveren

  Z’n goal was fantastisch, z'n viering op z'n Lamkel Zés. Nadat de Kameroener Antwerp met een pegel vanaf zo’n dertig meter in de kruising op voorsprong had gezet tegen Waasland-Beveren, liep hij naar de zijlijn en toverde hij een briefje tevoorschijn. “Bertoua, je suis là” ofte “Bertoua, hier ben ik” stond daarop geschreven. Bertoua is de geboorteplaats van het ‘enfant terrible’. Een boodschap voor het thuisfront, dus. Ploegmakker Dylan Batubinsika was er evenwel snel bij om het papiertje uit de handen van Lamkel Zé te trekken.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"