Amerikaan Sam Vines in actie voor zijn land.
Volledig scherm
Amerikaan Sam Vines in actie voor zijn land. © AFP

Antwerp slaat dubbelslag op de transfermarkt: Great Old rondt komst van Vines én Eggestein af

Antwerp’t Leek wel deadline day op de Bosuil vandaag. Antwerp legde namelijk zowel linksback Sam Vines als diepe spits Johannes Eggestein vast. Zij worden al de tiende en elfde zomeraanwinst van The Great Old. 

2 reacties

 • Joke Matthys

  2 maanden geleden
  Paniekaankopen ? jonge gasten van 22-23 jaar met een contract van 3-4 jaar ? dat lijken me erder weldoordachte aankopen naar de toekomst toe ! Iets wat in het (recente) verleden zo goed als onbestaande was.
 • lydia nys

  2 maanden geleden
  paniekaankopen. Antwerp gaat nooit spelers vinden die Dieu, Zé, Rafa vervangen. Zij waren samen goed voor +30 doelpunten/assists. Zé was persoonlijk verantwoordelijk voor de 3e plaats en PO1
 1. Football Talk. Antwerpse recordaankoop Balikwisha meteen weken out - Laçi neemt optie op match tegen Anderlecht
  Football Talk
  1

  Football Talk. Antwerpse recordaan­koop Balikwisha meteen weken out - Laçi neemt optie op match tegen Anderlecht

  Anderlecht staat dicht bij een trip naar Albanië in de derde voorronde van de Conference League. FC Laçi won vanavond de heenmatch in de tweede voorronde tegen het Roemeense Universitatea Craiova met 1-0. De Montenegrijn Zarubica scoorde het enige doelpunt. De terugmatch wordt volgende week donderdag in Roemenië gespeeld. Wie doorstoot, neemt het op 5 en 12 augustus op tegen Anderlecht. (SVL)
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).