Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Antwerp komt op toerental met resultaat én goed voetbal: "Bijna perfecte eerste helft”

AntwerpDá's gevoetbald, Antwerp. Noem het gerust de eerste referentiematch onder Vercauteren. Vooral voor rust was het áf. 9 op 12 en drie clean sheets: het rapport van Frank oogt al mooi, gisteren het voetbal - bij momenten - ook.

1 reactie

 • Danny Callaert

  1 jaar geleden
  eerlijk is eerlijk. De 1ste helft van antwerp was inderdaad goed.
 1. IN BEELD. Nainggolan deelt nog handtekeningen uit, rest van Antwerp-spelers verlaat snel Bosuil
  Play
  Antwerp
  3

  IN BEELD. Nainggolan deelt nog handteke­nin­gen uit, rest van Ant­werp-spe­lers verlaat na nederlaag snel Bosuil

  Van hoerastemming was er geen sprake, bij de terugkeer van de spelers van Antwerp op de Bosuil. ‘The Great Old’ verloor met 2-1 op Anderlecht en zo zullen de mannen van Brian Priske nog alle zeilen moeten bijzetten om dat ticket voor play-off 1 veilig te stellen. Het gros van de spelers trok meteen naar huis, enkel Radja Nainggolan en Michael Frey deelden nog enkele handtekeningen uit. Maar of dat helemaal van harte was...
 2. Seck moet bij Bondsparket getuigen na vermeend racisme tegen Standard: “Een schande, de refs steunen me niet...”
  Play
  Jupiler Pro League
  39

  Seck moet bij Bondspar­ket getuigen na vermeend racisme tegen Standard: “Een schande, de refs steunen me niet...”

  Vijf goals, drie rode en tien gele kaarten. Antwerp-Standard (2-3) had veel weg van een straatgevecht in Deurne Noord. Dat na het incident tussen Seck en Amallah ook in de catacomben geen einde kende. Seck, nadat hij verhaal was gaan halen in de kleedkamer van de Rouches: “Het is een schande. De scheidsrechters steunen me gewoonweg niet. Het is racisme.” Engels: “Seck wil niet zeggen wat Amallah zei, maar hij zit te wenen als een klein kind... zo’n beest.” Amallah lachte de beschuldigingen weg. “Ik denk dat er genoeg kleuren en origines in mijn ploeg zitten.” Seck moet nu bij het Bondsparket getuigen over wat er juist gebeurd is.