Alderweireld en Van Bommel in Pristina.
Volledig scherm
Alderweireld en Van Bommel in Pristina. © Photo News
Drita DRI
0
EINDE
2
Antwerp ANT
 • Laurit Krasniqi Goal 52'
 • Michel Ange Balikwisha Goal 90'+8'

Antwerp klaar voor elk scenario in Kosovo, garanderen Alderweireld en Van Bommel: “Getraind op penalty’s, maar hopelijk komt het zover niet”

Conference LeagueMet het nodige vertrouwen, maar tegelijk waakzaam: zo kijken Antwerps trainer Mark van Bommel en kapitein Toby Alderweireld de Europese terugmatch tegen het Kosovaarse FC Drita tegemoet. “We hebben getraind op strafschoppen, maar hopen dat het niet zo ver hoeft te komen.”

2 reacties

 • jan boden

  2 maanden geleden
  Er ligt maar 1 scenario op tafel, bij uitschakeling op staande voet op straat.
 • Ronny Onraedt

  2 maanden geleden
  Mertens is nog beschikbaar.
 1. "F*ck Antwerp”: Lamkel Zé viert zege tegen ex-club op onnavolgbare wijze, maar krijgt ook pak racistische reacties over zich heen
  Play
  Jupiler League
  39

  "F*ck Antwerp”: Lamkel Zé viert zege tegen ex-club op onnavolgba­re wijze, maar krijgt ook pak racisti­sche reacties over zich heen

  Eén hoofdrolspeler in Kortrijk - Antwerp: Didier Lamkel Zé. De grillige Kameroener zorgde er mee voor dat zijn ex-team een eerste nederlaag aangesmeerd kreeg en hij liet dan ook niet na dat op uitdagende wijze te vieren. Iets wat bij de Antwerpse aanhang natuurlijk in het verkeerde keelgat schoot: Zé deelde na afloop een een greep uit de vele racistische reacties die hij kreeg op zijn Instagrampagina.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 3. Vertrekt Butez straks naar Engeland? Antwerp-doelman kan rekenen op interesse uit Premier League
  9

  Vertrekt Butez straks naar Engeland? Ant­werp-doel­man kan rekenen op interesse uit Premier League

  Ziet Jean Butez (26) zijn uitstekende seizoen beloond met een mooie transfer komende zomer? Die kans is reëel. De Antwerp-doelman kan rekenen op interesse van twee Engelse ploegen uit de Premier League – subtoppers. Butez speelde de voorbije twee jaar voor de Great Old nadat hij eerder onder meer uitkwam voor Moeskroen. Lag hij vorig seizoen op de Bosuil nog in balans met onder meer Beiranvand, dan was er onder Brian Priske geen twijfel wie de nummer één was. Butez bedankte de Deen door een bijzonder sterk seizoen te keepen. Hij was zowat de enige speler bij Antwerp die regelmaat kon brengen in zijn prestaties.