Hans Peter Lehnhoff
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Peter Lehnhoff © Photo News

Antwerp-icoon Lehnhoff (57) stuurde Anderlecht ooit wél wandelen: “Het nieuws rond Refaelov is storend”

AntwerpOok 200 kilometer oostwaarts volgt er iemand met grote ogen de ontwikkelingen bij R. Antwerp FC. Levende Bosuillegende Hans-Peter Lehnhoff, al jaren teammanager bij Bayer Leverkusen, laat zijn licht schijnen over de kansen van de Great Old in de Champions’ play-offs, Didier Lamkel Zé en, uiteraard, het vertrek van Lior Refaelov naar Anderlecht. “Misschien staat de club wel op een keerpunt?”

8 reacties

 • viktor van gestel

  2 maanden geleden
  Destijds (samen met mijn vader) en een nonkel een van de GROTE favorieten van "den Antwaarp" ! Was soms grandioos in zijn spel-vernuft !
 • Ludwig De Witte-Steen

  2 maanden geleden
  Hier is wat troost. De voormalige gouden schoen is over zijn hoogtepunt, en gaat toch Anderlecht versterken. Antwerp heeft nu nog de oudste en traagste aanvallers van Europa, en kan met het uitgespaarde loon 5 jonge wolven betalen. Wie doet nu winst en wie verlies?
 • KIM VAN HOOF

  2 maanden geleden
  Lehnhoff gouden tijden mee beleefd! Zijn penalty goal tegen Spartak Moskou , nog altijd kippenvel!!!
 • Marc Hulstaert

  2 maanden geleden
  Grote man voor rafc. Ook al ben ik kvm minder. Grootste rafc speler, een soort Rafa. Heeft zich steeds voor de club gegeven. Ook al ben ik kV Mechelen supporter. Zulke spelers bestaan niet meer.
 • Eric Couwels

  2 maanden geleden
  Kan Lehnhoff geen sportief directeur worden of deel uitmaken van het bestuur. Coördinator van een samenwerking met Bayern Leverkusen? Hij wordt op handen gedragen bij Antwerp.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!