Hans Peter Lehnhoff
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Peter Lehnhoff © Photo News

Antwerp-icoon Lehnhoff (57) stuurde Anderlecht ooit wél wandelen: “Het nieuws rond Refaelov is storend”

AntwerpOok 200 kilometer oostwaarts volgt er iemand met grote ogen de ontwikkelingen bij R. Antwerp FC. Levende Bosuillegende Hans-Peter Lehnhoff, al jaren teammanager bij Bayer Leverkusen, laat zijn licht schijnen over de kansen van de Great Old in de Champions’ play-offs, Didier Lamkel Zé en, uiteraard, het vertrek van Lior Refaelov naar Anderlecht. “Misschien staat de club wel op een keerpunt?”

8 reacties

 • viktor van gestel

  2 jaar geleden
  Destijds (samen met mijn vader) en een nonkel een van de GROTE favorieten van "den Antwaarp" ! Was soms grandioos in zijn spel-vernuft !
 • Ludwig De Witte-Steen

  2 jaar geleden
  Hier is wat troost. De voormalige gouden schoen is over zijn hoogtepunt, en gaat toch Anderlecht versterken. Antwerp heeft nu nog de oudste en traagste aanvallers van Europa, en kan met het uitgespaarde loon 5 jonge wolven betalen. Wie doet nu winst en wie verlies?
 • Kim Van Hoof

  2 jaar geleden
  Lehnhoff gouden tijden mee beleefd! Zijn penalty goal tegen Spartak Moskou , nog altijd kippenvel!!!
 • marc hulstaert

  2 jaar geleden
  Grote man voor rafc. Ook al ben ik kvm minder. Grootste rafc speler, een soort Rafa. Heeft zich steeds voor de club gegeven. Ook al ben ik kV Mechelen supporter. Zulke spelers bestaan niet meer.
 • linda van landeghem

  2 jaar geleden
  Kan Lehnhoff geen sportief directeur worden of deel uitmaken van het bestuur. Coördinator van een samenwerking met Bayern Leverkusen? Hij wordt op handen gedragen bij Antwerp.