Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Antwerp geeft Mbokani niet vrij voor Congolese nationale ploeg

AntwerpAntwerp laat spits Dieumerci Mbokani niet naar Afrika afzakken voor de twee resterende kwalifactiewedstrijden van Congo voor de Africa Cup. De club wil, met de play-offs in aantocht, geen risico lopen de speler mogelijk langer kwijt te zijn door een coronabesmetting of quarantaine.

4 reacties

 • Eric Couwels

  3 maanden geleden
  Correctie reactie van Antwerp. Elke team tracht Corona buiten de club te houden, met wisselend succes. Reizen is af te raden, ook voor voetballers. Elkeen die dat niet begrijpt heeft het Corona verhaal nog niet begrepen.
 • Dirk Van den Bogaert

  3 maanden geleden
  Antwerp heeft meer dan gelijk dat ze hem in deze coronatijden niet vrijgeven in de aanloop naar PO-1. We hebben de afgelopen maanden een aantal belangrijke spelers als Mbokani en Haroun moeten missen en staan desondanks nog steeds op een tweede plaats in de rangschikking, het bestuur zou wel gek zijn om nu risico's te gaan nemen met nog 4 wedstrijden voor de boeg. 4 tot 5 punten halen is wellicht genoeg om het doel te halen al zal een overwinning tegen Anderlecht waarschijnlijk ook voldoen.
 • Patrick Van puymbroeck

  3 maanden geleden
  Flauw en typisch antwerps
 • Frans Vanisterbecq

  3 maanden geleden
  in dat geval mag hij niet spelen met Antwerp in de competitie !
 1. Vercauteren: “Ik heb alvast de intentie om te praten met Antwerp”
  Antwerp

  Vercaute­ren: “Ik heb alvast de intentie om te praten met Antwerp”

  Franky Vercauteren had er geen probleem mee om toe te geven dat Antwerp tegen Anderlecht de meest gelukkige ploeg was. “De omstandigheden vielen vandaag in ons voordeel uit, dat was in deze play-offs niet altijd het geval. Al vond ik ons tegen tien Anderlecht-spelers lang verkrampt spelen. Tegen tien spelers is het soms moeilijk, hoe raar dat ook is. Ook tijdens de pauze zag ik veel ongeduld, jongens die zeiden dat we dit en dat moesten doen. Ik heb hen gevraagd om vooral rustig te blijven. Pressen maar ook ook in organisatie spelen. Dat hebben we na de pauze gedaan, al werd het uiteindelijk nog een vreemde partij.”