“MVD / STERKSTE KARAKTER OP DE BELGISCHE VELDEN”. Na de 0-1 zege op bezoek bij Cercle Brugge ontrolden de Antwerp-spelers dit spandoek van hun fans om Miguel Van Damme te steunen in zijn strijd tegen leukemie. Na het overlijden van de doelman willen ze zaterdag op de Bosuil nogmaals hulde brengen.
Volledig scherm
“MVD / STERKSTE KARAKTER OP DE BELGISCHE VELDEN”. Na de 0-1 zege op bezoek bij Cercle Brugge ontrolden de Antwerp-spelers dit spandoek van hun fans om Miguel Van Damme te steunen in zijn strijd tegen leukemie. Na het overlijden van de doelman willen ze zaterdag op de Bosuil nogmaals hulde brengen. © Photo News

Antwerp en Cercle halen 20.000 euro
op met veiling shirts voor stichting
‘Me To You’ van Miguel Van Damme

Antwerp-Cercle Brugge, één van de wedstrijden van de slotspeeldag in de Jupiler Pro League die naar zaterdagavond werden verplaatst omdat er sportief niets meer op het spel staat, krijgt toch een bijzondere betekenis. Bij de ‘Great Old’ wordt de wedstrijd aangegrepen om hulde te brengen aan de recent overleden doelman van Cercle, Miguel Van Damme. Zowel de supporters als de club zelf namen daartoe initiatieven.

0 reacties