BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Antwerp-coach Priske weet waar het pijnpunt ligt: “Het is duidelijk dat er niet zo heel veel offensieve opties zijn in onze kern”

AntwerpAntwerp begint zondag aan de competitie op het veld van KV Mechelen. Voor Brian Priske betekent die match meteen zijn vuurdoop als trainer in de Belgische competitie. “Na vijf weken voorbereiding ben ik tevreden over waar we staan”, zegt de 44-jarige Deen. “Al kunnen we nog wel wat extra offensieve troeven gebruiken.”

6 reacties

 • Pieterjan Baelen

  2 maanden geleden
  Wrm LK7 niet zijn kans geven ipv zijn nmr weg te geven deed het toch goed in PO1? Hadden ze maar Franky gehouden, maar ja wie ben ik. 🤷
 • Dirk Adriaense

  2 maanden geleden
  Volgend jaar terug in 2b ..
 • op de beeck eddie

  2 maanden geleden
  Zeer zwakke kern,zowel offensief als verdediging! Kers op de taart Quirynen man man wat hij daar doet ??
 • Dirk Van den Bogaert

  2 maanden geleden
  Komt allemaal wel in orde maar het zal even tijd nodig hebben want tot nu toe hebben we nog geen enkele oefenwedstrijd met wat ons basiselftal zou moeten worden kunnen spelen. Ook logisch gezien conditionele achterstand van Engels en blessures van Haroun, Bataille en meer recent Balikwisha, plus het feit dat er nog spelers verwacht worden. De transfer van Alhassan is in elk geval al rond zo heeft Antwerp vandaag bevestigd, de vervanger van Hongla hebben we dus al binnen.
 • luc Halans

  2 maanden geleden
  Als hij hoog druk wil zetten dan zal hij zeker ni met 10 voor de goal wille3spelen patrick .geef hem eerst een kans alvorens hem aftebreken.belangrijkste zijn 3punten
 1. Dé hamvraag bij Antwerp dit seizoen: kan het zijn voet naast Club Brugge zetten? 43 procent van de goals kwijt, en toch ligt de lat hoger
  PREMIUM
  Jupiler Pro League

  Dé hamvraag bij Antwerp dit seizoen: kan het zijn voet naast Club Brugge zetten? 43 procent van de goals kwijt, en toch ligt de lat hoger

  Achter de derde plaats van vorig seizoen lag chaos verscholen. Antwerp heeft intussen alwéér een nieuwe trainer, Luciano D’Onofrio is nog niét vervangen, en de Bosuil verloor zo’n 25 goals per seizoen (Mbokani en Refaelov). Maar de ambitie van eigenaar Paul Gheysens blijft dezelfde. De voet naast die van Club Brugge zetten. Liever vandaag dan morgen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. 5 op 15 is te weinig voor ambitieus Antwerp: “Veel nieuwe spelers? Dat excuus mag weg nu”
  PREMIUM
  Antwerp
  3

  5 op 15 is te weinig voor ambitieus Antwerp: “Veel nieuwe spelers? Dat excuus mag weg nu”

  5 op 15. Een seizoensstart waarmee zelfverklaard titelpretendent Antwerp — los van het bereiken van de Europa Leaguepoules — niet tevreden kan en mag zijn. Tegen een verrassend vinnig OHL gaf het na een 2-0-voorsprong alsnog twee punten weg. Realitycheck op de Bosuil. “Er komen nog zes van die weken aan met een Europese midweekmatch, we moeten klaar zijn om dan ook op zondag te presteren.”