Ivan Leko laat zich vertegenwoordigen door advocaat Walter Van Steenbrugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivan Leko laat zich vertegenwoordigen door advocaat Walter Van Steenbrugge. © Photonews/Kristof Ghyselinck

Advocaat Walter Van Steenbrugge geeft duiding bij overstap van Ivan Leko naar China: “Hij heeft bijzonder hard getwijfeld”

AntwerpDone deal, maal twee. Ivan Leko (42) is officieel trainer af bij R. Antwerp FC én met z’n nieuwe club, Shanghai SIPG, is ondertussen ook alles geregeld. Leko’s advocaat, Walter Van Steenbrugge, rondde beide dossiers af. “Het bod dat Ivan kreeg, zou niémand weigeren.”

17 reacties

 • Filip Dudal

  2 jaar geleden
  In het voetbal telt er maar 1 ding en dat is geld. Trainers worden voor het minste bedankt dan kan een trainer natuurlijk hetzelfde doen.
 • Fredien Van Havere

  2 jaar geleden
  Als een advocaat het zegt ?
 • mutley dastardly

  2 jaar geleden
  Van Steenbrugge is een paljas - wat is de waarde van een contract? Niks. Waarom moeten wij dan nog geld investeren in deze brood en spelen? Laten we het voetbal verbieden tot na de corona-crisis en dan volledig takseren zoals de rest. EN graag meteen een fiscale doorllichting van alles - pro-liga, voetbalbond en elke club tot en met alle amateurs ook!
 • FRITS VERSTRAETEN

  2 jaar geleden
  Natuurlijk is die advocaat blij, hoeveel zou hij nu verdient hebben als makelaar
 • Danny Callaert

  2 jaar geleden
  Ongelooflijk hoe die iedereen voor de zot kan houden. Leko heeft nog nooit iets bewezen; zowel de defensie als de aanval bij antwerp zijn de slechtste van de top. Als supporter van antwerp ben ik blij dat hij weg is; je wist bij het begin van elke match dat antwerp minstens 1 à 2 tegngoals zou slikken.