Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

1 maand bij Antwerp, Radja Nainggolan ‘behind the scenes’: “Of hij nu met de koning of de materiaalman praat, hij heeft voor beiden evenveel respect”

AntwerpRadja rijdt te snel. Radja kleurt zijn haar. Radja drinkt een pint en rookt een sigaretje. Niks nieuws. Maar wie is Radja Nainggolan als er geen schijnwerpers in de buurt zijn? In de kleedkamer, tijdens de lunch, op de verzorgtafel. Dit verhaal is een ‘behind the scenes’ van Il Ninja. Eén maand Radja Nainggolan op de Bosuil, door de ogen van zij die hem omringen. “Radja is een je-m’en-foutist. Hij is puur. Hij gaat niet meer veranderen, op alle vlak.”

10 reacties

 • Jan Janssens

  4 maanden geleden
  Het is toch al duidelijk dat hij bij Antwerp komt uitbollen en eerst nog wat poen komt scheppen. Brengt de ploeg niets bij.
 • Wesley Verwerft

  4 maanden geleden
  Ne gewone gast met zijn foutjes… zoals ieder van ons. Komt helemaal goe!! 👊🏻
 • dirk van tielen

  4 maanden geleden
  Respect Radja...
 • rudy bryssinck

  4 maanden geleden
  zachtjes beginnen om binnen korte tijd in zijn voor hem normale gewoontes te hervallen
 • Jean Eeckelaers

  4 maanden geleden
  Nu nog respect voor de wegcode...
 1. Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”
  Antwerp
  4

  Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”

  Voormalig Rode Duivel en huidig Antwerp-speler Radja Nainggolan riskeert een rijverbod van een jaar, het opnieuw afleggen van zijn rijexamens en een boete van 420 euro voor een zware snelheidsovertreding en rijden onder invloed deze zomer in Antwerpen. Dat is vandaag gebleken bij het behandelen van de zaak door de politierechtbank. Nainggolan was zelf niet aanwezig, hij speelt vanavond met Antwerp in Frankfurt.
 2. Bondsparket vraagt speeldag schorsing voor Antwerp-verdediger Seck, die niet wil herhalen wat er gezegd werd: “Maar het was geen racisme”
  Play
  Belgisch voetbal
  19

  Bondspar­ket vraagt speeldag schorsing voor Ant­werp-verdediger Seck, die niet wil herhalen wat er gezegd werd: “Maar het was geen racisme”

  Antwerpspeler Abdoulaye Seck heeft voor het Disciplinaire Comité van de KBVB niet willen herhalen wat Selim Amallah van Standard hem zondag tijdens de rust van Antwerp-Standard toeriep. “Het was geen racisme, maar het ging wel om ernstige beledigingen”, aldus Seck, die rood kreeg omdat hij helemaal door het lint ging. De bondsprocureur vraagt nu één speeldag schorsing voor Seck.