Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

1 maand bij Antwerp, Radja Nainggolan ‘behind the scenes’: “Of hij nu met de koning of de materiaalman praat, hij heeft voor beiden evenveel respect”

AntwerpRadja rijdt te snel. Radja kleurt zijn haar. Radja drinkt een pint en rookt een sigaretje. Niks nieuws. Maar wie is Radja Nainggolan als er geen schijnwerpers in de buurt zijn? In de kleedkamer, tijdens de lunch, op de verzorgtafel. Dit verhaal is een ‘behind the scenes’ van Il Ninja. Eén maand Radja Nainggolan op de Bosuil, door de ogen van zij die hem omringen. “Radja is een je-m’en-foutist. Hij is puur. Hij gaat niet meer veranderen, op alle vlak.”

10 reacties

 • Peter D'Hanis

  1 maand geleden
  Het is toch al duidelijk dat hij bij Antwerp komt uitbollen en eerst nog wat poen komt scheppen. Brengt de ploeg niets bij.
 • Wesley Verwerft

  1 maand geleden
  Ne gewone gast met zijn foutjes… zoals ieder van ons. Komt helemaal goe!! 👊🏻
 • Dirk Van Tielen

  1 maand geleden
  Respect Radja...
 • rudy bryssinck

  1 maand geleden
  zachtjes beginnen om binnen korte tijd in zijn voor hem normale gewoontes te hervallen
 • Jean Eeckelaers

  1 maand geleden
  Nu nog respect voor de wegcode...
 1. Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”
  Antwerp
  8

  Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”

  Da’s duidelijk. Ook het nieuwe Antwerp – zelfs met vastgoedmagnaat Paul Gheysens als baas – wordt niet op één dag gebouwd. Alleen laatste met 0 op 6, zonder het aanvallende, high pressing-voetbal dat Brian Priske adoreert: dat was niet het plan. Sven Jaecques, algemeen directeur van RAFC, blijft kalm (“Wat nu gebeurt, is niet onlogisch”) maar zet tegelijkertijd ook iedereen op scherp.
 2. Football Talk. Antwerpse recordaankoop Balikwisha meteen weken out - Laçi neemt optie op match tegen Anderlecht
  Football Talk
  1

  Football Talk. Antwerpse recordaan­koop Balikwisha meteen weken out - Laçi neemt optie op match tegen Anderlecht

  Anderlecht staat dicht bij een trip naar Albanië in de derde voorronde van de Conference League. FC Laçi won vanavond de heenmatch in de tweede voorronde tegen het Roemeense Universitatea Craiova met 1-0. De Montenegrijn Zarubica scoorde het enige doelpunt. De terugmatch wordt volgende week donderdag in Roemenië gespeeld. Wie doorstoot, neemt het op 5 en 12 augustus op tegen Anderlecht. (SVL)