ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Zijn stempel meteen gedrukt: Felice Mazzu best debuterende RSCA-coach van de eeuw en troeft onder meer Kompany en Vanhaezebrouck af

AnderlechtDe beste start van de eeuw. Felice Mazzu maakt indruk in zijn beginweken bij Anderlecht en dat uit zich in de cijfers. De laatste die beter debuteerde bij de recordkampioen, was Aimé Anthuenis in 1999.

7 reacties

 • paul clement

  3 maanden geleden
  Zet daar de juiste trainer voor de groep, Het zal draaien. Hoe staat die ploeg nu te spelen.
 • Kristof Breskens

  3 maanden geleden
  9 op 18 , dat is idd ongezien in Brussel sinds de komst van Coucke. Daar kunnen ze fier op zijn...
 • Luc Van der Elst

  3 maanden geleden
  Troeft zelfs Kompany af? Welke trainer heeft dan nog slechter gedaan dan Kompany?
 • moons fons

  3 maanden geleden
  Vorig jaar had Anderlecht de ploeg maar géén trainer ! Nu hebben ze een échte trainer maar bijlange niet de ploeg die Kompany had ! Wat blijkt nu ? Oppergod en zonnekoning Kompany snapt er niets van !
 • Peter Debrouwer

  3 maanden geleden
  Kompany, wat een referentie ! Is zelfs geen trainer en bakt er nu zelfs bij Burnley niets van.
 1. Veldman op termijn weer assistent bij Anderlecht, nieuwe sportieve baas Fredberg: “T1 wordt iemand die binnen clubfilosofie past”
  Play
  Anderlecht
  109

  Veldman op termijn weer assistent bij Anderlecht, nieuwe sportieve baas Fredberg: “T1 wordt iemand die binnen clubfiloso­fie past”

  Drukke nieuwsdag op Anderlecht. RSCA heeft met Jesper Fredberg zijn nieuwe sportieve baas beet. De 41-jarige Deen tekende een contract tot 2024. Hij zal vanaf 1 januari 2023 aan de slag gaan op Neerpede. Voorts maakte voorzitter Wouter Vandenhaute bekend dat Robin Veldman heeft aangegeven dat hij op termijn liever weer zijn rol als assistent-coach wil opnemen. Er komt dus een nieuwe T1.