Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Zenuwen spelen Anderlecht parten: boze Kompany krijgt rood, Refaelov ontevreden, Kouamé mist kansen

AnderlechtAnderlecht morste punten. Kan gebeuren, tegen een goed OHL. Maar wie goed keek, zag dat de zenuwen bij paars-wit strak gespannen staan. Vraag maar aan Vincent Kompany (rood), Lior Refaelov (boos) en Christian Kouamé (doelpuntloos).

16 reacties

 • Joery Goubert

  1 jaar geleden
  Anderlecht probeert toch mooi voetbal te brenegen kan van veel clubs niet gezegd worden. ja met 3 man op ne speler vliegen. is dat voetbal? Let maar op want het is nog niet gedaan!!
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Inderdaad Albert dat RSCA Eupen maar opzijzet want voor Play Off 1 zal het nog heel spannend worden. Gent zal zich als 4de team plaatsen samen met Union, Club en Antwerp zonder dan nog over KV Mechelen te spreken. In de bekerfinale kan Gent of Club dan nog eens een extra uppercut geven aan paarswit.
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Even Eupen opzij zetten voor de beker van België met een finale tegen Gent.
 • Luc Verbrugghe

  1 jaar geleden
  Tja Rudi, dan zwijgen we maar over ploegen die strafschoppen krijgen voor fouten die anderhalve meter buiten de grote rechthoek (Hmmm twee ploegen uit het Brusselse) plaatsvinden, maar traditiegetrouw heb je net als je confrater de lovendeghem een paardebril op en zie je bovendien niet uit één oog!
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Kompany doet dat goed, hij is begonnen als trainer in augustus 2021, dat is amper 18 maanden en geen drie jaar zoals velen beweren. Gezien zijn lopende opleiding is hij wettelijke volledig in orde om daar T1 te zijn.