Yari Verschaeren: "Het blijft de bedoeling om bij te tekenen”

AnderlechtYari Verschaeren (19) speelde matig tegen Antwerp, maar de Rode Duivel scoorde wel opnieuw. Achteraf ging het evenwel vooral over zijn toekomst.

4 reacties

 • Tommie Cimiteri

  1 jaar geleden
  Ideale speler voor Genk
 • snof snoom

  1 jaar geleden
  Is een UEFA junior die bij pakweg Deinze uit de boot zou vallen ! Over-over-over roepen !
 • wim collaert

  1 jaar geleden
  Inderdaad, nog een paar jaar rijpen, en Anderlecht is daar ideaal voor
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Als hij slim is tekent hij bij. Nog enkele jaren groeien bij Anderlecht en dan hogerop. Maar managers zien meestal enkel hun eigen portemonnee en dus een transfer. Yari houdt best het hoofd koel.
 1. Onze chef voetbal stelt vast dat Anderlecht dezer dagen een middenmoter is: “Dansen doet Felice Mazzu al langer niet meer”
  PREMIUM
  RSC Anderlecht
  29

  Onze chef voetbal stelt vast dat Anderlecht dezer dagen een middenmo­ter is: “Dansen doet Felice Mazzu al langer niet meer”

  Wanneer één beeld meer zegt dan duizend woorden. De droefenis was groot bij de Heilige Drievuldigheid van RSC Anderlecht na de 0-1-thuisnederlaag tegen Charleroi. Onze chef voetbal Niels Poissonnier analyseert het paars-witte treurspel en stelt vast dat Felice Mazzu (voorlopig) nog de nodige steun geniet. “Al straalt ook hij door de malaise een zekere tristesse uit - laat staan dat hij nog danst zoals vorig seizoen bij Union.”
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 3. Intussen in 1B... Is Anderlecht gedeeld leider na heerlijke hakbal van Killian Sardella
  Play
  RSC Anderlecht
  2

  Intussen in 1B... Is Anderlecht gedeeld leider na heerlijke hakbal van Killian Sardella

  Terwijl het A-team op de dool blijft, vergaat het de RSCA Futures een pak beter in de Challenger Pro League. De ploeg van coach Robin Veldman heeft zich opnieuw naar een gedeelde koppositie met Beerschot gevoetbald, na een knappe 1-3 zege op het veld van Standard (SL16). Killian Sardella opende de score met een hakbal. Na de gelijkmaker van Tapsoba trokken de paars-witte Futures aan het langste eind dankzij twee goals van Lucas Stassin.
 4. Invaller Fabio Silva breekt return tegen Paide open met goal en assist, RSCA in laatste Conference League-voorronde tegen Young Boys
  Conference League
  11

  Invaller Fabio Silva breekt return tegen Paide open met goal en assist, RSCA in laatste Conference Lea­gue-voorronde tegen Young Boys

  Fluitconcerten maakten plaats voor applaus. Anderlecht speelde een uur lang ondermaats tegen Paide, maar won uiteindelijk nog ruim dankzij - alweer - Fábio Silva. Nu al de chouchou van het Park. “Het ontbrak ons een beetje aan alles: positiespel, intensiteit, relance...”, analyseerde Felice Mazzu het zwakke begin van zijn ploeg.