Marc Coucke met Wouter Vandenhaute en Michael Verschueren.
Volledig scherm
Marc Coucke met Wouter Vandenhaute en Michael Verschueren. © Photo News

Witte rook op komst in Anderlecht, B-aandeelhouder Davignon: “Kapitaalsverhoging in september”

ANDERLECHTHet zou een opluchting betekenen. B-aandeelhouder Etienne Davignon garandeert dat de langverwachte kapitaalsverhoging bij Anderlecht in september uitgevoerd wordt. Andere betrokkenen bevestigen die info off the record.

17 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Gelukkig zijn er óók Belgen die investeren in voetbal. Die zouden applaus moeten krijgen ipv kritiek. Zelfs Club Brugge zwicht al voor buitenlands kapitaal; gelukkig niet mijn club.
 • Johan Janssen

  1 jaar geleden
  Maakt hij spelers beter? Nee en dat is duidelijk. Heeft hij spelers die mee moeten voor de prijzen? Absoluut, talent is er genoeg en ervaring ook. Heeft een trainer al zoveel krediet gekregen bij dut vertoon? Zeg hetzelf maar.
 • Heinz Rumes

  1 jaar geleden
  Natuurlijk Coucke koopt in Knokke en Davingnon in Anderlecht, wanneer gaan deze heren dan ook eens begrijpen dat Kompany misschien best zijn trainers diploma haalt, of weet de voetbalbond dat ook weer toevallig hier niks van omdat het over Anderlecht gaat?
 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Foefelaars davignon en coucke ritselen dat wel.daar staat anderlecht tegenwoordig voor.
 • Peter Knaap

  1 jaar geleden
  Zijn meer bezig met hun centen dan het sportieve. 3 jaar zijn ze al aan het sukkelen met dezelfde trainer.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Anderlecht-coach ad interim Robin Veldman: “Tijdelijk hoofdcoach? Als mijn manier van werken bevalt volgt er misschien snel een nieuw gesprek”
  Play
  Anderlecht
  28

  Coach ad interim Robin Veldman steekt ambities niet weg: "Als mijn manier van werken bevalt, kunnen we lijn doortrek­ken"

  Ontspannen en met de glimlach, zo stond Robin Veldman de pers voor het eerst als hoofdcoach van Anderlecht te woord. “Nederlanders geven altíjd graag hun mening”, knipoogde hij. Middenin misschien wel de diepste crisis in het bestaan van Anderlecht heeft de Nederlander één doel: “Ik wil hier opnieuw een glimlach op de gezichten zien.”