Steven Buyse (links) en Geert Duyck.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Buyse (links) en Geert Duyck. © CVC

Wie zijn Geert Duyck en Steven Buyse, die samen met Vandenhaute in RSCA willen investeren?

AnderlechtAls alles volgens plan gaat, verwelkomt Anderlecht twee nieuwe investeerders. Het gaat om Geert Duyck en Steven Buyse, die door Wouter Vandenhaute in het verleden “de vrienden van Anderlecht” genoemd werden. Maar wie zijn de twee toplui uit de Belgische haute finance? Hoewel ze de schaduw verkiezen: een (poging tot) kennismaking.

4 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Money money ...🙄...! Business voor de rest is Anderlecht maar een bedrijf voor zulke investeerders ...
 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  Hihi, hebben die een hart voor Anderlecht ? Een grote portemonnaie waarin veel plaats is wellicht zeker. En zo blijft die wereld schimmig en louche.
 • Paul Verbeeck

  1 jaar geleden
  Is dat hun eigen geld dat ze erin steken of zijn zij het gezicht ervan ?
 • roger thienpont

  1 jaar geleden
  Hopelijk komt dit in orde. Goed nieuws in elk geval
 1. LIVE. Mogelijke opdoffer voor Anderlecht: overgang Toffolo niet zeker - Amrabat (ex-Club) naar Barça? - volg al het transfernieuws de hele dag bij HLN!
  TRANSFER DEADLINE DAY
  128

  LIVE. Mogelijke opdoffer voor Anderlecht: overgang Toffolo niet zeker - Amrabat (ex-Club) naar Barça? - volg al het transfer­nieuws de hele dag bij HLN!

  Deadline day! De wintermercato is aan zijn laatste uren toe in binnen- en buitenland. Wat staat er nog te gebeuren voor de handel sluit om middernacht? Ziet titelfavoriet Racing Genk nog Paul Onuachu vertrekken? Wat kan Anderlecht nog forceren en sneuvelen er nog records in het buitenland? Op deze pagina zit je op de eerste rij om alle transferontwikkelingen op de voet te volgen!