BELGA
Volledig scherm
© BELGA

West Ham schakelt versnelling hoger voor Leander Dendoncker

AnderlechtZeker of hij een versterking is, zijn ze nog niet. Daarom dat de Engelse topklasser West Ham United gisteren een kijkje kwam nemen voor Leander Dendoncker. Manager David Moyes stuurde assistent-trainer Stuart Pearce naar Genk-Anderlecht. Vandaag brengt die verslag uit bij zijn baas over de prestatie van de Rode Duivel. West Ham ziet in hem in eerste instantie een middenvelder, geen centrale verdediger. 

10 reacties

 • Werner Van broekhoven

  5 jaar geleden
  Titularus opt wk??? 'T WK thuis in de zetel zal Dikke Hein bedoelen.
 • Phil Duncan

  5 jaar geleden
  Kan altijd raad vragen aan Kums en Sels hoe het zit op de bank in de Pl . Verder zal hij niet komen .
 • Frans Segers

  5 jaar geleden
  Denk dat hij na tal van slechte passes ook bij degradatie kandidaat WH door de mand zal vallen.Spijtig voor A'lecht en de 20 miljoen.Hein de eerste vijf plaatsen liggen zo goed als vast met brugge als grootste titelkandidaat wacht je beter af voor volgend jaar zodus laat die gast gaan want hij speelt toch tegen zijn goesting.
 • Joske Vermeulen

  5 jaar geleden
  Gewoon doen. In een betere competitie zal die meer tot zijn recht komen
 • philippe vander haeghen

  5 jaar geleden
  Hopelijk hebben ze zijn eerste helft van gisteren niet gezien.
 1. Terwijl de klok genadeloos tikt, is dit de to-dolijst van Fredberg: van een targetspits over een linksachter tot het creëren van financiële speelruimte
  PREMIUM
  Anderlecht
  14

  Terwijl de klok genadeloos tikt, is dit de to-do­lijst van Fredberg: van een target­spits over een linksach­ter tot het creëren van financiële speelruim­te

  De klokt tikt genadeloos verder op Neerpede. CEO Sports Jesper Fredberg moet vol aan de bak wil Anderlecht dit nu al verloren seizoen toch nog wat kleur geven. Een spits en een linksachter zijn prioritair en ook een extra centrale verdediger zou welkom zijn. In welke mate Anderlecht zich kan laten gelden op de transfermarkt hangt ook af van het aantal vertrekkers op Neerpede. Een stand van zaken van welke profielen er (misschien) komen en welke spelers er (mogen) vertrekken.
 2. ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuuromslag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft protesteren
  46

  ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuurom­slag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft proteste­ren

  ‘Coucke buiten’. ‘Wouter buiten’. ‘Stap 1: cultuuromslag? Uw ontslag’. ‘Coucke: neem je verantwoordelijkheden’. De spandoeken in de hoek van het stadion in het Lotto Park spraken boekdelen, even voor de aftrap van de partij tegen Antwerp. Laat het duidelijk zijn dat de harde kern van Anderlecht na de vele wissels binnen alle paars-witte geledingen nog niet tevreden is over de gang van zaken bij hun club. Naast zwarte rook werd er ook een bommetje afgestoken.