Wat u niet zag na Anderlecht-OHL: Mazzu en Verbeke gaan verhaal halen bij scheidsrechters

48 reacties

 • Henri De Nijn

  3 maanden geleden
  Gedrag Verbeke en Mazu tegenover scheids : Anderlecht onwaardig ... moeten ze boven staan .
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Middenmoter Anderlecht mag blij zijn met het punt tegen OHL...! En mazzu nog paar nederlagen en hij mag vertrekken vrees ik...😏
 • Frank Van Driessche

  3 maanden geleden
  Waarschijnlijk waren ze aan het zeggen dat de speler van Anderlecht toch rood moest gehad hebben😢
 • Chris Vanheuverbeke

  3 maanden geleden
  Over een mogelijke rode kaart voor een tackle boven de bal en vol op het scheenbeen hebben ze het waarschijnlijk niet gehad !
 • Rudy Mostien

  3 maanden geleden
  Ook niet de eerste keer dat Laforge Anderlecht benadeeld moet er eerlijkheidshalve bij zeggen dat het spelen veel beter kan en moet.
 1. Veldman op termijn weer assistent bij Anderlecht, nieuwe sportieve baas Fredberg: “T1 wordt iemand die binnen clubfilosofie past”
  Play
  Anderlecht
  109

  Veldman op termijn weer assistent bij Anderlecht, nieuwe sportieve baas Fredberg: “T1 wordt iemand die binnen clubfiloso­fie past”

  Drukke nieuwsdag op Anderlecht. RSCA heeft met Jesper Fredberg zijn nieuwe sportieve baas beet. De 41-jarige Deen tekende een contract tot 2024. Hij zal vanaf 1 januari 2023 aan de slag gaan op Neerpede. Voorts maakte voorzitter Wouter Vandenhaute bekend dat Robin Veldman heeft aangegeven dat hij op termijn liever weer zijn rol als assistent-coach wil opnemen. Er komt dus een nieuwe T1.