Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wat als... Anderlecht doorgaat zonder Kompany? Het is allemaal delicater dan het lijkt

AnderlechtEen duidelijk signaal laat op zich wachten. Maar wat als... Anderlecht doorgaat zonder Vincent Kompany? Dan heeft dat zijn impact, op het transferbeleid en op de achterban. Het is allemaal delicater dan het op het eerste gezicht lijkt. Een situatieschets. 

13 reacties

 • Lucien Van de Ponseele

  1 maand geleden
  Veel respect voor Vincent maar als trainer is het nog veel te vroeg. Dat hij er komt staat als een paal boven water. Luc vd Ponseele
 • Werner Reynen

  1 maand geleden
  Afstappen van spelers op huurbasis aan te trekken. Waarom zouden ze ‘de pannen van het dak sjotten ‘ als ze het volgende seizoen er niet meer zijn.
 • Jan Daems

  1 maand geleden
  Moest hij niet zoveel geïnvesteerd hebben in Anderlecht dan was het daar voor hem al lang einde verhaal geweest. Ik had eerlijk gezegd veel meer verwacht van zijn resultaten als trainer door zijn ervaringen op het hoogste niveau. Dat is er alvast nog niet uitgekomen en de rest zullen we moeten afwachten.Misschien een jobke als commentator in ExtraTime?
 • André Vermaelen

  1 maand geleden
  Hij heeft het zinkend schip nog niet verlaten, weet nog niet dat het al een tijd op de bodem ligt.
 • Tom Pennewaert

  1 maand geleden
  Kompany houden en het bestuur moet gewoon eens investeren en Zirkzee kopen voor 10m. Binnen 3 jaar is hij dubbel zoveel waard.