Delcroix en Zirkzee.
Volledig scherm
PREMIUM
Delcroix en Zirkzee. © BELGA

Waar staat Anderlecht nu echt? Analist De Bilde en coach Kompany zoeken het antwoord

AnderlechtEind 2021 was Anderlecht voor sommigen titelkandidaat, begin 2022 worden her en der weer vraagtekens geplaatst. Waar staat Anderlecht nu écht, aan de vooravond van de derby? Onze analist Gilles De Bilde en Vincent Kompany geven het antwoord in vier thema’s.

16 reacties

 • marc castermans

  4 maanden geleden
  Alles kan zeer snel veranderen, een jaar geleden ging Anderlecht winnen op Union met 0 - 5 (Crocky Cup). Van diezelfde ploegen staan er vandaag nog 7 spelers van Union op het veld en van Anderlecht nog slechts 1, o.a. door verkoop en blessures. Was Anderlecht een jaar geleden torenhoog favoriet, dan start Union nu met stip als favoriet, of hoe het heel snel kan omslaan. Een dikke pluim voor mirakelman Mazzu!
 • jean luc jorissen

  4 maanden geleden
  Weet niet waar ze in Anderlecht me bezig zijn maar in elk geval met de supporters al vier seizoenen te bezeiken
 • Marcel De Maesschalck

  4 maanden geleden
  Bokser De Bilde en analist in één en dezelfde zin. Eén april valt vroeg dit jaar.
 • Peter Loosen

  4 maanden geleden
  Zelfs met het lage niveau in deze competitie lukt het Anderlecht niet. Kompany was een zeer goed voetballer...en als trainer een zeer goed mooiprater over het 'Project' Er is geen 'Project'...wel en alleen een droom in het hoofd van Kompany. Andere trainer aub , een échte dan wel !
 • Johan hendrickx

  4 maanden geleden
  Hij heeft zijn afgezaagde plaat al klaar staan voor in't geval het weer eens geen 3 punten worden!
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.