Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Vroeger deel van het probleem, nu verantwoordelijk voor de oplossing: “Marc Coucke heeft altijd voor de lange termijn gekozen bij Anderlecht”

Anderlecht37 miljoen euro laat Marc Coucke vallen om Anderlecht weer levensvatbaar te maken. Voor wie er aan twijfelde: Coucke heeft zijn toekomst verbonden aan die van paars-wit. Of hoe de eigenaar van deel van het probleem plots deel van de oplossing werd bij paars-wit. “Dit maakt zijn positie sterker en breder gedragen.”

8 reacties

 • Mario De mesmaeker

  2 weken geleden
  Er gaan er nog veel verschieten wat Marc allemaal gaat verwezenlijken bij RSCA . Hij zal er veel de mond snoeren . Hij werkt eraan achter de schermen. Ik ben daar zeker van . Niet waar Marc ?
 • Frans Huygen

  2 weken geleden
  Al 127,1 miljoen € zoveel heeft Coucke al in Anderlecht gestoken , de financial fair play telt dit alleen voor kleine ploegen ?
 • swa joepers

  2 weken geleden
  Betaal iedereen niet zoveel en hoeveel sponseringsgeld ontvangen jullie wel komt ook onreechtstreeks van de gewone man hoor
 • Polutnik Ronald

  2 weken geleden
  Minder loon uitbetalen aan de spelers en de topmensen daar in Anderlecht dan hoeven ze geen kapitaalverhoging door te voeren . Eens zal dat toch ergens eindigen die dik betaalde voetballers en topmensen .
 • Noel Demeyere

  2 weken geleden
  Coucke moet nu miljoenen storten in een bodemloze financiële put die hij mee gecreëerd heeft. Pijnlijk. Iemand die zonder verpinken de ene club van zijn hart voor de andere inruilt is ongeloofwaardig. Schone schijn, tot er zich een nieuwe opportuniteit voor doet.
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Bekijk hier de hoogtepunten uit Man City-PSG
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten uit Man City-PSG