.
Volledig scherm
. © Photo News/Belga

Voorzitter RSCA-supportersclub had gehoopt op exit van Mazzu: “We hebben nog nooit zo diep gezeten”

AnderlechtAnderlecht verloor donderdagavond al voor de zevende keer: 3-2 bij rode lantaarn Zulte Waregem. Felice Mazzu blijft voorlopig aan als coach, maar dat stuit op onbegrip bij de supporters van de club. “Onbegrijpelijk dat er na gisteren niks is gebeurd.”

67 reacties

 • Angelo ledda

  3 maanden geleden
  hun harde kern bestaat uit zetelsupporters en gazettesupporters ..natuurlijk doet Kompany het beter nu Burnley heeft namelijk geen steen van 97 miljoen schulden rond hun nek ..
 • Willy Niclaes

  3 maanden geleden
  Als je een trainer binnen haalt om zijn systeem te spelen moet je ook zien dat je de nodige spelers hebt of koopt ,om Union te maken had, het vierde rendeerde .het groote probleem van RSCA is dat de supporters niet beseffen dat ze een gewone middenmoter geworden zijn met een bestuur dat geld investeert in verbrande lucht i.p.v. gewoon een nieuwe ploeg opbouwen om binnen 5 jaar mee aan de top te draaien
 • Francois Troch

  3 maanden geleden
  Trainer is goed genoeg
 • Paul De Souter

  3 maanden geleden
  Geduld is een grote deugd het doet pijn maar de resultaten zullen komen
 • A Pruvost

  3 maanden geleden
  Coucke was beter bij ons aan de kust gebleven. met een vierde van het geld dat hij in Anderlecht stak, kon hij van Oostende een play-off 1 maken en hij had elk weekend een rustig tijdverdrijf en zou er op handen gedragen geweest zijn.