Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Voormalig Anderlecht-assistent Craig Bellamy openhartig over depressie en vertrek bij paars-wit: “Mijn dochtertje herkende me niet, waarop ik begon te huilen”

Anderlecht“Het monster heeft weer toegeslagen.” Met die woorden kondigde Vincent Kompany vorige maand aan dat zijn assistent Craig Bellamy (42) Anderlecht zou verlaten. De Welshman kampt opnieuw met een depressie. Bij de ‘Daily Mail’ praat hij openhartig. “Het is geen zwakte, het is normaal om het soms moeilijk te hebben.”

9 reacties

 • Monique Moens

  2 maanden geleden
  Goei beslissing.
 • TONY COLEMAN

  2 maanden geleden
  Openlijk toegeven dat je het mentaal wat moeilijk hebt is geen teken van zwakte ! Integendeel , het getuigt van veel moed . Het ga je goed … take your time ✌️
 • Davy Timmermans

  2 maanden geleden
  Enorm veel respect vn oor craig het laatste half jaar durven meer en meer mensen zelfs top sporters hun gevoelens en mentale problemen te tonen Hier kan ik alleen maar respect voor hebben
 • Filip Vanlaeken

  2 maanden geleden
  Een hart hebben voor je gezin/familie is dat vandaag ook al een mentaal probleem ?
 • Norman Kamosi

  2 maanden geleden
  Die Bellamy is een moedige man,er is veel miserie geweest door Covid-19 en de pandemie,mijn vader is door Corona gestorven,hij was 81 jaar,alles wordt eindelijk stilaan normaal,het zijn moeilijke tijden geweest,ik weet ook wat het is wanneer je jou familie moet missen,ik probeerde sterk te blijven met al die miserie,maar dat was niet gemakkelijk,ik heb een goede vriend die ik door Corona bijna twee jaar niet meer heb gezien,en sommige familie leden ook niet,ach het komt wel allemaal goed.