Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Volgens ex-Genk-coach Wolf is het een kwestie van tijd vooraleer Bruun Larsen ontploft: “Hij is gemaakt voor het voetbal van Anderlecht”

AnderlechtJacob Bruun Larsen (22) ontplofte nog niet bij Anderlecht. Maar de goals en assists zullen snel volgen, denkt zijn voormalige coach Hannes Wolf (ex-Genk). “Jacob mist gewoon ritme.”

2 reacties

 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Je zou spelers beter huren voor een volledig kalenderjaar, zodat ze de tijd krijgen om in vorm te geraken. Met zijn oorspronkelijke club kan je dan de afspraak maken dat ze hem voor een afgesproken som mogen verkopen tijdens de zomermercato. Indien niet verkocht, huur je hem gewoon verder.
 • Jan Rottiers

  2 maanden geleden
  Vandaag brengt hij nul de botten op voor Anderlecht. En hij is zeker niet de enige.
 1. Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit
  Jupiler Pro League
  21

  Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit

  Alwéér een seizoen zonder Europees voetbal voor Anderlecht? Nu het uitgeschakeld is in de beker en de route naar play-off 1 immens lastig is met nog wedstrijden tegen Antwerp en Club Brugge? Niet noodzakelijk, want nog voor aanvang van play-off 2 kan de winnaar ervan - Anderlecht? - al zeker zijn van Europees voetbal. Ironisch genoeg heeft paars-wit dan wel de hulp nodig van Racing Genk. De ploeg die hen nota bene uit de beker knikkerde.
 2. Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”
  Play
  Anderlecht
  4

  Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”

  Play off 1 is een feit voor Anderlecht. Al is er van euforie geen sprake bij coach Vincent Kompany, die nu al uitkijkt naar de zes topmatchen. Sportief manager Peter Verbeke spreekt dan weer vol zijn ambitie voor de tweede plaats uit. “We streven naar stabiliteit en Europees voetbal. Zo kunnen we bepalende jongens als Nmecha misschien houden.”
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"