Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © BELGA

Vincent Kompany verwacht (nog) niet het beste paars-wit tegen Union: “Moeten als ploeg groeien”

ANDERLECHTHet wachten waard. Vincent Kompany heeft pas vandaag voor het eerst de pers toegesproken. Omdat het zo lang geleden was: de (bijna) letterlijke weergave.

11 reacties

 • GUIDO BEECKMAN

  2 maanden geleden
  Groeiproces van 10 jaar zeker, geef ons nog wat tijd ? Hij is nog erger of onze regering.
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Pas op, kompany ligt waarschijnlijk wakker van jullie grootse meningen, 😁
 • Piet Corneel

  2 maanden geleden
  Moet echt enorm lachen,we zijn nog niet klaar.... ze zijn al 4 jaar aan het proberen en het zal NOOIT meer goed komen bij dit anderlecht.Zéker dit jaar wéér niet ..... met de spelers die ze hebben (géén Nmecha meer!!!) gaan ze het niet halen.Tegen Union al 0 op 3 en de nederlagen zullen zich razend snel opvolgen.Deze club is dood.En Vincentke je zal moeten toveren om PO1 te halen,zie ze in de rechter kolom eindigen dit seizoen.
 • Danny Debbaut

  2 maanden geleden
  Hoe kan een team dat, decennia lang, in België ver boven de rest uitstak (gemiddeld 1 titel op 2) nu zó dramatisch laag is gevallen. Zelfs duidelijke sportieve ambities durft de "ploegbaas" nt meer uitspreken. De onzekerheid bij de sportieve staf zal nt bepaald gesmaakt worden door de achterban. De uitstraling van een topploeg verworden tot een uitdovende kaars ..
 • Jack Hoeben

  2 maanden geleden
  Bleiter!ofwel ben je klaar ofwel dek je je in en ben je een zeiker!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Kompany komt met update over Zirkzee, die met hinder naar de kant ging: “Niet ernstig, hoor ik”
  Play
  Anderlecht
  7

  Kompany komt met update over Zirkzee, die met hinder naar de kant ging: “Niet ernstig, hoor ik”

  Eerste competitiezege voor Anderlecht, tegen Seraing. Paars-wit won met 3-0. Joshua Zirkzee startte in de basis en maakte een goeie indruk. De Nederlandse huurling van Bayern scoorde, maar zijn goal werd afgekeurd. Op het uur ging hij naar de kant en de spits leek naar z'n bil te grijpen. “Maar het eerste dat ik hoor, is dat het niks ernstigs is”, sprak Vincent Kompany zonet. “Hij heeft een ideale voorbereiding gehad bij Bayern München. Was dit een ideale week? Neen, maar het is dus gelukkig ook niet te ernstig. Ik denk dat we daar wel mee weggeraken.”
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Kapitaalsverhoging van Anderlecht (nog) niet goedgekeurd
  Anderlecht
  13

  Kapitaals­ver­ho­ging van Anderlecht (nog) niet goedge­keurd

  Paniek is er allerminst. Op Anderlecht heeft er nog steeds geen Algemene Vergadering plaatsgevonden waarop de geplande kapitaalsverhoging bekrachtigd moet worden. In principe zou dat eind juni gebeuren, maar toen was er finaal geen AV. Sindsdien is die er ook niet gekomen, waardoor de de kapitaalsverhoging voorlopig geen feit is. Er is voorlopig ook geen nieuwe datum gepland, maar dat zorgt dus niet voor onrust bij de betrokken partijen. Op korte termijn zijn er immers geen consequenties - de werking komt niet in gevaar - én er is geen enkele reden om aan te nemen dat de aandeelhouders de eerder gemaakte afspraken niet zullen nakomen. Het lijkt bijgevolg een kwestie van tijd voor de kogel door de kerk is. Eind april gingen zij akkoord met 25 miljoen euro aan vers geld en de omzetting van 37 miljoen schulden in kapitaal door eigenaar Marc Coucke.