Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © BELGA

Vincent Kompany verwacht (nog) niet het beste paars-wit tegen Union: “Moeten als ploeg groeien”

ANDERLECHTHet wachten waard. Vincent Kompany heeft pas vandaag voor het eerst de pers toegesproken. Omdat het zo lang geleden was: de (bijna) letterlijke weergave.

11 reacties

 • GUIDO BEECKMAN

  1 jaar geleden
  Groeiproces van 10 jaar zeker, geef ons nog wat tijd ? Hij is nog erger of onze regering.
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Pas op, kompany ligt waarschijnlijk wakker van jullie grootse meningen, 😁
 • Piet Corneel

  1 jaar geleden
  Moet echt enorm lachen,we zijn nog niet klaar.... ze zijn al 4 jaar aan het proberen en het zal NOOIT meer goed komen bij dit anderlecht.Zéker dit jaar wéér niet ..... met de spelers die ze hebben (géén Nmecha meer!!!) gaan ze het niet halen.Tegen Union al 0 op 3 en de nederlagen zullen zich razend snel opvolgen.Deze club is dood.En Vincentke je zal moeten toveren om PO1 te halen,zie ze in de rechter kolom eindigen dit seizoen.
 • Danny Debbaut

  1 jaar geleden
  Hoe kan een team dat, decennia lang, in België ver boven de rest uitstak (gemiddeld 1 titel op 2) nu zó dramatisch laag is gevallen. Zelfs duidelijke sportieve ambities durft de "ploegbaas" nt meer uitspreken. De onzekerheid bij de sportieve staf zal nt bepaald gesmaakt worden door de achterban. De uitstraling van een topploeg verworden tot een uitdovende kaars ..
 • Jack Hoeben

  1 jaar geleden
  Bleiter!ofwel ben je klaar ofwel dek je je in en ben je een zeiker!
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Intussen in 1B... Is Anderlecht gedeeld leider na heerlijke hakbal van Killian Sardella
  Play
  RSC Anderlecht
  2

  Intussen in 1B... Is Anderlecht gedeeld leider na heerlijke hakbal van Killian Sardella

  Terwijl het A-team op de dool blijft, vergaat het de RSCA Futures een pak beter in de Challenger Pro League. De ploeg van coach Robin Veldman heeft zich opnieuw naar een gedeelde koppositie met Beerschot gevoetbald, na een knappe 1-3 zege op het veld van Standard (SL16). Killian Sardella opende de score met een hakbal. Na de gelijkmaker van Tapsoba trokken de paars-witte Futures aan het langste eind dankzij twee goals van Lucas Stassin.