Vincent Kompany
Volledig scherm
Vincent Kompany © Photo News

Vincent Kompany in theorie geen hoofdcoach van Anderlecht voor Europees duel tegen FK Laçi

AnderlechtOpmerkelijk, maar meer dan dat is het ook niet. Op de teamlijst van Anderlecht voor de voorronde-wedstrijd in de Conference League tegen FK Laçi staat Vincent Kompany niét als hoofdcoach aangeduid, maar wel Craig Bellamy.

13 reacties

 • Jan Heem

  1 maand geleden
  alleen in belgië...
 • Stef Geentjens

  1 maand geleden
  Het is voldoende om in belgie aan de slag te kunnen gaan als hoofdtrainer als je enkel ingeschreven bent. Dat is ook wat RSCA gedaan heeft. Deze cursus word ook maar om de 2 jaar gegeven en er mogen telkens maar 20 kandidaten aan meedoen. Eind maart was het begin van deze cursus voorzien en deze duurt tot in juni 2022. Dus Kompany is perfect legaal bezig als hij enkel op de bank zit als T1 tijdens JPL of de beker. Europees moeten ze dan tijdelijk een andere aanstellen Ad interim bv.
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Een goede speler is altijd geen goede trainer , ergste is hij duld geen tegen spraak die werkt hij buiten .Er zijn al voor minder buiten gevlogen.
 • Freddie Heremans

  1 maand geleden
  Blijft een absoluut schandaal : geen Diploma, wel het trainersberoep uitvoeren. Wie krijgt les van een leraar zonder diploma, wie opereert je aan je hart zonder diploma, wie is officieel rij-instructeur zonder diploma, enz? Komoany is beriepstrainer bij RSCA zonder diploma. Al hun wedstrijden zouden moeten worden geschrapt, Licentie afgenomen.
 • JAN KENIS

  1 maand geleden
  Vroeger kregen spelers met zijn staat van dienst automatisch dat diploma.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Kompany komt met update over Zirkzee, die met hinder naar de kant ging: “Niet ernstig, hoor ik”
  Play
  Anderlecht
  7

  Kompany komt met update over Zirkzee, die met hinder naar de kant ging: “Niet ernstig, hoor ik”

  Eerste competitiezege voor Anderlecht, tegen Seraing. Paars-wit won met 3-0. Joshua Zirkzee startte in de basis en maakte een goeie indruk. De Nederlandse huurling van Bayern scoorde, maar zijn goal werd afgekeurd. Op het uur ging hij naar de kant en de spits leek naar z'n bil te grijpen. “Maar het eerste dat ik hoor, is dat het niks ernstigs is”, sprak Vincent Kompany zonet. “Hij heeft een ideale voorbereiding gehad bij Bayern München. Was dit een ideale week? Neen, maar het is dus gelukkig ook niet te ernstig. Ik denk dat we daar wel mee weggeraken.”