Vincent Kompany
Volledig scherm
Vincent Kompany © Photo News

Vincent Kompany haalt nóg vijf jongeren bij de A-kern: “We geloven in hen”

AnderlechtIn youth they trust. Anderlecht heeft vijf jeugdspelers gepromoveerd tot de A-kern. “Ze verdienen deze kans.” 

23 reacties

 • Henri MERTENS

  7 maanden geleden
  En nu al die jeugdige talenten nog zo opleiden dat hun club en zijzelf bij een eventuele tft deze zelf regelen. Met als resultaat dat het geld terechtkomt bij wie het verdient en niet bij de geldwolven makelaars
 • H. Anckaert

  7 maanden geleden
  Nee je moet zeggen dat het van niet verder kunnen is, daar je spelers moet verkopen om de boel draaiende te houden. Ga nu niet de batmhartige samaritaan gaan uithangen RSCA & Vincent maar je denkt nu al aan dit moment. Je.moet je beste spelers verkopen opdat je RSCA op de kaart zou kunnen houden!!
 • INTEL DBR INTEL DBR

  7 maanden geleden
  Knap van Anderlecht! Succes jonkies!
 • Christiaan GOETHALS

  7 maanden geleden
  Beetje bij beetje komt RSCA terug naar de top, dat ziet je zo. Voor Club gaat dit weerom 11 jaar wachten zijn na seizoen 2020-2021 of ze zullen terug cadeau kampioen moeten worden.
 • Frederik Janssens

  7 maanden geleden
  Begint Kompany nu weer?! Ze hebben eindelijk een goeie match gespeeld tegen Genk met een redelijk ervaren ploeg(weinig jongeren, alleen El Hadj is onder de 20 jaar met zijn 18) en nu gaat hij weer jongeren in de ploeg beginnen smijten.Te veel jonge spelers is niet goed, dat hebben we al lang gezien maar Kompany heeft het blijkbaar nog altijd niet door. Geef hem eens zo rap mogelijk zijn C4 aub bestuur! Jongeren zijn niet efficiënt genoeg en op het einde vd match krijg je altijd goals binnen.