Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vincent Kompany blijft ook na nieuwe RSZ-regels positief: “In België zit zo veel talent. Binnen 10 jaar zal ons voetbal écht niet slechter zijn”

Anderlecht‘Always look on the bright side’. Vincent Kompany ziet het positieve achter de nieuwe RSZ-regels. Hij pleit voor een structureel plan, gefocust op jeugdwerking en infrastructuur. “Dan komen we sterker uit deze periode.”

10 reacties

 • Luc Verbeek

  2 maanden geleden
  Goede ex-speler , goede coach met visie .Alleen vergeten de meeste trainers dat zij , enkelen uitgezonderd , nen hoop overbetaalde en -verwende onvolwassen pretentievolle mannekes te sturen hebben . Kan , m.i. , enkel met een consequente maar vaste en strenge hand worden geleid . Onder Arbeiders worden zo geen eieren gelegd . Vincent , laat ze doen waar ze voor worden betaald nl. werken voor hun geld . En ne goeien correcte baas mag zeker streng zijn hoor want zo is het fair voor heel de groep
 • marc lenaerts

  2 maanden geleden
  Inzetten op jeugd waarom dan bv nen hollander halen enBelgen wegdoen en het zijn er al wa ga het lijstje maar af en die kwamen nog maar juist piepen in de eerste ploeg tis een hele ploeg die je kan samen stellen maar zoals altijd draait het daarboven om centen
 • Luc Vankeirsbilck

  2 maanden geleden
  Als je Kompany moet geloven gaan we nog 10 jaar mogen wachten op iets beter dan zijn visie op voetbal
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Vroeger is voorbij ? Vroeger werkten ze nog en speelden ze kampioen en Europees . Beveren , Waregem . Goede jeugdspelers zullen vlug verkocht worden zoals altijd . Hoeveel flop aankopen zijn er niet en trainerswissels ?
 • Noel DE BRUYCKERE

  2 maanden geleden
  Anderlecht heeft vroeger geprobeerd alle beste spelers bij de concurrentie weg te kopen maar nu ze geen bal meer hebben zijn ze plots voor de jeugd. ze vergeten een ding. ook de beste jeugdspelers zullen naar het buitenland trekken.