Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vincent Kompany blijft cool onder de druk: “Als ik geen plan had, zou ik me meer zorgen maken”

AnderlechtAnderlecht en Vincent Kompany staan voor een cruciaal weekend. Winst tegen KV Mechelen is een must om de druk wat af te houden na een wisselvallige start, al slaat dat Kompany helemaal niet uit zijn lood. “Mijn doel is net om druk te creëren.”

30 reacties

 • Ludwig De Witte-Steen

  1 maand geleden
  Het plan is een proces dat we moeten vertrouwen. Of was het proces een vertrouwd plan? Of is het vertrouwen een proces dat gepland is? Ik ben niet meer mee...
 • nico baelde

  1 maand geleden
  Frankie goethals: hoop doet leven en je vervult je rol als copywriter van VK schitterend moet ik zeggen, alleen soms nog iets geloofwaardiger overkomen.
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Lieve Dirk VdW, Anderlecht is al groot! Bovendien is en blijft het ook met mijlen voorsprong de grootste allertijden in België, een beetje zoals Merckx in de wielersport. En nico baelde, van u weten we al dat je altijd de waarheid spreekt. Maar helaas, toch even corrigeren Anderlecht is wel degelijk gestart met nieuwe spelers te kopen, in combinatie met huur, maar dat is géén probleem. Tenslotte het zal zeker géén 11 jaar duren eer Anderlecht opnieuw kampioen speelt, spijtig zeker?
 • Luc Ver Eecke

  2 maanden geleden
  Stop het proces , maar begin nu eindelijk met voetballen !
 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Bij deze, anderlecht wordt nooit meer groot.