Trebel zien we normaal gezien niet meer terug in een Anderlechtshirt.
Volledig scherm
Trebel zien we normaal gezien niet meer terug in een Anderlechtshirt. © Photo News

Verrassing bij Anderlecht: Trebel wordt uit A-kern gezet en moet deze zomer vertrekken

ANDERLECHTAnderlecht heeft zopas zijn spelerslijst bekendgemaakt voor de stage van volgende week in het Nederlandse Alkmaar. Is daar niét bij: Adrien Trebel. De Fransman maakt geen deel meer uit van de A-kern en moet deze zomer vertrekken. Het gaat in eerste instantie om een sportieve keuze.

28 reacties

 • Pieter De Ruyter

  2 maanden geleden
  De beste man vorig jaar. Die gaat gewoon zijn miljoenen in zijn zak steken.
 • Lois Verdonk

  3 maanden geleden
  Gelukkig zijn de Belgen uitgesloten en kan de redactie zich terug volledig concentreren op de akkefietjes bij Anderlecht.
 • nico baelde

  3 maanden geleden
  Als je de “nieuwe Iniesta” net aangeworven hebt heb je Trebel toch niet nodig. Daarenboven lopen er wel nog enkele “oude nieuwe Messi’s” rond in de Lotto-arena. Feitelijk spelen alle andere eersteklassers voor de tweede plaats
 • Jose Van Hauwaert

  3 maanden geleden
  @bob de wachter. Indien u wat meer wist over RSCA, dan had u geweten dat van deze 38 spelers, er 22 bij zijn uit het "in Youth we trust" programma en dus op stage zijn meegenomen met oog op de toekomst. Nog ter uwer inlichtingen, er staan ook nog een aantal spelers op die gaan vertrekken..Bundu, Thelin, Lokonga, plus 4 keepers, en 7 jongeren onder de 18 jaar. Wist u overigens dat alle ploegen met dergelijk aantal, soms zelfs meer, op stage gaan? Vandaag Iets bijgeleerd "bobke"?
 • Maxime Vanmaercke

  3 maanden geleden
  Leuke sportieve reacties. Als Van Arthur zijn contract onderbrak gaf iedereen hem gelijk. Nu men bij Anderlecht iemand kwijt wil, vindt iedereen dan contract contract blijft. Is er een verschil?