Nmecha in duel met Mechele (Club Brugge).
Volledig scherm
Nmecha in duel met Mechele (Club Brugge). © Photo News

Verrassing: Anderlecht kreeg in strijd om Nmecha concurrentie van... Club Brugge

AnderlechtBummer. Lukas Nmecha (22), voor wie er ook een aanbieding was van... Club Brugge, blijft niet bij Anderlecht. Dat betekent dat paars-wit drie spelers uit de as moet vervangen, want ook Miazga en Sambi Lokonga vertrekken.

26 reacties

 • jan boden

  1 jaar geleden
  Brugge deed op Balikwisha ook al een bod maar vist daar eveneens achter het net. Ze zouden daar beter eens haalbare targets uitkiezen.
 • Jay

  1 jaar geleden
  Brugge kan NOOIT aan de toppers van RSCA, nooit.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Club Brugge en is net als iedere andere club vrij om een bod te plaatsen op Nmecha. Het is niet omdat hij nu voor Anderlecht speelt als huurspeler trouwens dat dit ethisch niet verantwoord is.
 • Francis Davis

  1 jaar geleden
  Een bod doen om de prijs op te drijven zodat rsca moet afhaken ! Kan enkel maar van boeren komen !degoutant!
 • Guido Cerrens

  1 jaar geleden
  Het word tijd dat Brugge nu eens in gang gaat schieten om de dringend nodige degelijke spelersbinnen te halen Cerrens Guido
 1. Anderlecht in diepste crisis ooit, maar voorzitter Vandenhaute wil niet weten van overgangsseizoen: “Europees voetbal blijft de ondergrens. Ja, dat zit er nog in”
  ANDERLECHT
  20

  Anderlecht in diepste crisis ooit, maar voorzitter Vandenhau­te wil niet weten van overgangs­sei­zoen: “Europees voetbal blijft de ondergrens. Ja, dat zit er nog in”

  Het liefst van al werkt hij in de luwte, maar als het kot bijna letterlijk in brand staat, moet de voorzitter komen blussen. Wouter Vandenhaute gaf tekst en uitleg bij het ontslag van Felice Mazzu en de zoektocht naar een opvolger. “De tijd dat Anderlecht zich meer kon permitteren dan de rest komt niet meer terug. We moeten dagelijks onze borst nat maken en die cultuur is er nog te weinig.”
 2. “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is
  Play
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  38

  “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is

  Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, nieuwe wantoestanden in de tribunes. Dit weekend waren het opnieuw de vuurpijlen die langs alle kanten onze velden opvlogen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt vast dat het product Belgisch voetbal niet ziek maar doodziek is. “Het wordt dringend tijd dat Parys zijn woorden inruilt voor daden. En met hem al onze (verongelijkte) profclubs en de overheid.”