Bounida
Volledig scherm
PREMIUM
Bounida © instagram

Verliest Anderlecht supertalent Bounida aan Ajax? Of was de rondleiding niet meer dan een beleefdheidsbezoekje?

ANDERLECHTHet hart van de Anderlecht-supporters stond even stil, want in Nederland bericht men dat supertalent Rayane Bounida (15) op bezoek was bij Ajax. Verkast de balkunstenaar naar Amsterdam voordat het Lotto Park van hem kan genieten? Anderlecht probeert alvast te bekomen dat Bounida gewoon bij hen een profcontract tekent, de gesprekken lopen. Een situatieschets.

12 reacties

 • guy raeymakers

  2 maanden geleden
  Voetbal is niet meer of minder dan een grote mensenhandel
 • Stroobants Alexander

  3 maanden geleden
  Dat kind is 15 j en wordt hier al afgemaakt. Het is niet hij die hier beslist.
 • David Lievens

  3 maanden geleden
  Ouders zullen schone auto krijgen, een mooie zakcent en hij zal in Ajax tekenen. Beleefdheidsbezoekje? Maak dat uzelf maar wijs. Je kan ook beleefd weigeren. Ze zijn hem kwijt.
 • Antoon Lauwers

  3 maanden geleden
  Het is nog een kind
 • Nadia Vanderseypen

  3 maanden geleden
  Ook in België zijn er heel goede voetbalacademies wo Anderlecht top is en de laatste jaren met de regelmaat van de klok talenten aflevert voor de 1ste ploeg. Als je je hier niet kan doorzetten kan dit ook niet in het buitenland waar eigen jeugd steeds voorrang krijgt. Idd remember de jonge Mussona. Rustig blijven voor het grote geld, je studies hier afmaken en ondertussen hard werken aan je carrière loont. Succes en geld volgen dan autom. Voetbal is meer dan alleen voetbalkunstjes opvoeren!