BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vercauteren ziet opnieuw progressie: “Tevreden over prestatie, niet over resultaat”

AnderlechtFrank Vercauteren zag Anderlecht voor de vijfde keer op rij niet verliezen, maar de coach van paars-wit is ontgoocheld over de 3-3 tegen AA Gent. “Als je 3-1 hebt voorgestaan, ben je ontgoocheld over het resultaat”, zegt de coach van Anderlecht. “Maar het was van in het begin duidelijk dat Gent veel kwaliteiten heeft en dat ze ons in de problemen konden brengen. Ik heb bij 3-1 ook meteen gezegd dat de match nog niet gedaan was. Uiteindelijk hebben we het maximum uit wat we deden gehaald, al waren er ook omstandigheden en beslissingen waardoor Gent terug in de wedstrijd is kunnen komen.”

18 reacties

 • jenny charels

  2 jaar geleden
  Karel Belmans: meer kwaliteit bij Anderlecht. Waar haal je het?. Ja, de jongeren kunnen jongleren met een bal, 30 keer de bal hoog houden en kleine korte pasjes aan mekaar geven - in het bijzonder in de breedte!!. Maar kwaliteit & talent is heel wat meer dan dat: het is ook wilskracht, fysiek, doorzicht, mentaliteit ... dat hebben vele van die jonkies van Anderlecht totaal niet!. Kijk naar Vormer: iets minder techniek, maar wat een talent ten voordele van de ploeg!!
 • john dewit

  2 jaar geleden
  @ Jenny wat heeft jou club gedaan tegen Eupen en dan nog thuis ?? Wel serieus blijven hè !!
 • etienne vijverman

  2 jaar geleden
  vorig jaar net de play-of 1 maar daar van geen tel dit jaar zeer moeilijk om te halen .... en hopelijk op het einde van het seizoen hun jeugd kunnen houden dat word nog de zwaarste opdracht
 • jenny charels

  2 jaar geleden
  De enige progressie die te zien is, is dat "the process van Kompany" steen per steen wordt afgebroken .... Daar maken ze duidelijk progressie in; de rest ???????
 • jenny charels

  2 jaar geleden
  Progressie?. Waar dan?. 14 punten is gelijk met Kortrijk, 1 puntje minder dan St Truiden waartegen ze al thuis hebben mogen winnen met een 1ste doelpunt na fout die er geen was, 1 puntje meer dan gedoodverfde degradatiekandidaat Eupen, 3 puntjes meer dan Oostende dat een 2 op 24 heeft gehaald ..... doelpuntensaldo van -1, zegge en schrijve MIN 1 (15 gemaakt, 16 tegen; ter info dat Van Club is +25 ...). En dan maar zeggen dat je met een jonge ploeg speelt, als je de ouderen op de bank laat ...