Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Verbreekt Anderlecht contract van Anthony Vanden Borre?

AnderlechtHet kon niet blijven duren. Anderlecht bekijkt de juridische mogelijkheden om de minimumovereenkomst met Anthony Vanden Borre (33) te verbreken. 

6 reacties

 • eric de baene

  7 maanden geleden
  Hoe hebben ze nog aan zo iemand een Kontakt willen geven ...? Nooit zal hij veranderen dezelfde genre als lamkrl ze helaas slechte mentaliteit wel heel goeie speler maar kon zich nooit als prof leven ...totaal mislukt
 • ROGER DEPREZ

  7 maanden geleden
  Had al moeten gebeuren de man heeft totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Frederik Janssens

  7 maanden geleden
  Tja als ze je niet in de eerste ploeg willen zetten zou ik het ook aftrappen.
 • branda van den berg

  7 maanden geleden
  Het is gelijk waar en wanneer maar miserie is het altijd met die gast!!
 • Guy Soetewey

  7 maanden geleden
  Had zelfs nooit een contract mogen krijgen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.