Veldman wijst na moeilijke tweede helft naar fysiek van RSCA-spelers: “Er zit nog rek op. We vragen andere dingen dan de vorige coach”

AnderlechtHet was niet zonder slag of stoot, Anderlecht verzekerde zich van Europees voetbal na nieuwjaar. RSCA won met 0-2 op het veld van Silkeborg na een goeie eerste helft en een moeilijke tweede. Tegen tien Denen had paars-wit het na rust bij momenten knap lastig. “Fysiek zit er nog rek op”, gaf coach Robin Veldman toe.

18 reacties

 • Patrick Haleyt

  3 maanden geleden
  Van mij mag de huidige trainer nog wat blijven
 • James Williams

  3 maanden geleden
  De man die alleen miniemen mag trainen volgens zijn diploma zal het eens zeggen. Hilarisch toch? Nu ja met het gebrek aan niveau van zijn spelers is er weinig tactiek aan te bespeuren.
 • Willem Kempenaers

  3 maanden geleden
  We zijn door , dat telt. Trebel is ook bijna terug. Tijdens het WK de fysiek op punt krijgen en het komt goed.
 • Rik De Hondt

  3 maanden geleden
  Even Perusovic bellen, die deed een massa boslopen destijds, stond 10 punten voor, toen nog 2 punten voor een gewonnen match, Anderlecht speelde los kampioen , al werd de man wel tijdens winterstop ontslagen, maar fysiek was dit een enorm sterke ploeg, en kwalitatief zeker, kunnen ze mss even als voorbeeld aanhalen
 • jozef van riel

  3 maanden geleden
  Joris, Cullen is goed vervangen door Trebel. Het probleem is dat die gekwetst is uitgevallen!!
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.