Van Crombrugge vandaag op training.
Volledig scherm
Van Crombrugge vandaag op training. © Photo News

Van Crombrugge over mogelijke prijs voor Anderlecht: “De kaarten liggen goed, aan ons om ze uit te spelen”

AnderlechtAnderlecht bereidt zich op eigen bodem voor op het tweede luik van de competitie. Vandaag stond een open training voor de pers op het programma. Kapitein Hendrik Van Crombrugge nam het woord. 

6 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Het huidige Anderlecht is zeker in staat om een prijs te pakken. De ploeg is evenwichtig en ingespeeld op elkaar wat al bleek vóór de competitie stop. Het Kompany gedachtengoed is er stilaan ingeslepen en dat zorgt voor mooi offensief voetbal met spektakel.
 • Jose Van Hauwaert

  4 maanden geleden
  @Heinz Rumes. Welke schulden beste man? Feit is, al is er gen overschot in de cash flow, financieel zijn ze weer gezond dankzij de kapitaalsinjectie die zopas werd doorgevoerd. Nog uitstaande schulden, horen toe aan aandeelhouders en hebben geen invloed op de dagelijkse werking. Voor de rest is het zoals in ieder huishouden, betaal je de rekeningen op tijd, is er niks aan de hand, anderskoopt niemand nog een huis of auto nietwaar? Man man man, tijd om te gaan slapen Heintje.
 • Philippe De Naeyer

  4 maanden geleden
  Heinz Rumes, vreemd dat specialisten zoals jij niet op de hoogte zijn van de huidige regels. Rsca heeft net een kapitaalsverhoging doorgevoerd, waardoor hun licentie totaal niet in gevaar komt. Dit was mogelijk door de covid pandemie want daardoor zijn de financial fair play regels tijdelijk opgeschort. Dit geld voor alle ploegen, niet enkel Rsca. Allemaal info die voor allen toegankelijk is, maar sommigen verkiezen blijkbaar iets uit hun duim te zuigen.
 • Heinz Rumes

  4 maanden geleden
  Keep on dreaming, Anderlecht zal eerst zijn schuldenlast moeten bijwerken of ze krijgen volgend jaar geen licentie meer, althans dat zijn normaal de regels van de Belgische voetbalbond, maar of die ook voor Anderlecht gelden is andere koek, wij wachten af.
 • domien deschutter

  4 maanden geleden
  Uhu...van crombrugge, zirkzee, verschaeren,raman...niet de uitstraling
 1. Guillaume Gillet straks met beloften Anderlecht in 1B?
  Anderlecht
  11

  Guillaume Gillet straks met beloften Anderlecht in 1B?

  Keert Guillaume Gillet (38) na zes jaar terug naar Anderlecht? De kans bestaat dat hij volgend seizoen uitkomt in 1B met de beloften van Anderlecht. Bij de integratie van de beloftenteams in 1B is overeengekomen dat er twee spelers ouder dan 30 jaar mogen aantreden, op voorwaarde dat ze niet in actie komen met de A-ploeg. De gesprekken tussen Anderlecht en Gillet lopen en hij heeft ook een aanbod op zak, maar een akkoord is er nog niet. Van een eventuele duobaan speler-assistent-coach is op dit moment geen sprake. Al zou Gillet met zijn ervaring wel een belangrijke rol op zich nemen in de kleedkamer en op het veld.