Esposito bij zijn aankomst op Neerpede
Volledig scherm
PREMIUM
Esposito bij zijn aankomst op Neerpede © PN/Getty

Transferhonger Anderlecht lijkt al gestild: Sebastiano Esposito derde en meteen ook laatste aanwinst?

ANDERLECHTSebastiano Esposito (19) e basta! Met de komst van de Inter-huurling wil RSCA gas terugnemen op de transfermarkt. Tenzij er nog een sterkhouder het nest verlaat, krijgt de kern van Felice Mazzu stilaan vorm.  Dat de drie nieuwkomers er nu al staan, geeft Mazzu voldoende tijd om zijn versterkingen tactisch en fysiek klaar te stomen. Lukt dat, dan is Anderlecht gewapend om het nieuwe seizoen aan te vatten en de kwalificatie voor de poulefase van de Conference League af te dwingen.

15 reacties

 • Ludo Vandenbergh

  2 maanden geleden
  Is Coucke nu echt te gierig om geld uit te geven je bent wel met een Europese eenheid bezig geen anderlecht supporter btw
 • michel Schoolmeesters

  2 maanden geleden
  Mazzu,succes met ons team 👍
 • jozef van riel

  2 maanden geleden
  De beste transfers zullen zijn Vlap EN Trebel terug in te passen. Niet vergeten, Vlap was topschutter in zijn seizoen bij RSCA en Trebel is zeker niet slechter, in mijn ogen zelfs beter, dan Culen!
 • Jan Wybo

  2 maanden geleden
  @Tamara,wist ik maar ik bedoelde ook na de voorrondes
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Het positieve is in ieder geval dat de 3 nieuwkomers de volledige voorbereiding kunnen meemaken. Beter dan eind augustus nog 4 'aanwinsten' te halen die allesbehalve wedstrijdfit zijn. Esposito heeft het voordeel dat hij een Italiaanse trainer heeft waarmee hij in zijn eigen taal kan communiceren.