Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute. © Photo News

“Torenhoge facturen” en “Kompany naar de exit gepusht”: ‘Humo’-artikel vernietigend voor Vandenhaute, Anderlecht reageert verontwaardigd

Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute (60) wordt met de grond gelijk gemaakt in een artikel van ‘Humo’. Zijn torenhoge facturen aan de club worden blootgelegd, net als de bedenkelijke manier waarop hij volgens anonieme getuigenissen van ‘Humo’ zijn wil doorduwt. Anderlecht zelf reageert verontwaardigd op de berichtgeving.

102 reacties

 • Jan Van den Bossche

  1 maand geleden
  Veelplegende CEO´s falen altijd.
 • Dirk Keizer

  2 maanden geleden
  Het artikel bevat onwaarheden, dus ook waarheden. Wat een verziekte boel!
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Een ceo in een ander bedrijf had inderdaad mensen buitengegooid want het is het enige dat ze kunnen . Maar jij hebt dat ook gedaan en ter vervanging is de kwaliteit nog meer achteruit gegaan . Met een spookfirma nog eens de club en de overheid bedotten is nog erger . Zielig .
 • Jan Karmeliet

  2 maanden geleden
  Dat de BBI daar maar eens binnenvalt aub. Wouter is zeker zelfstandige, kijk die zijn papieren ook maar eens na.
 • Patrick Braekeveldt

  2 maanden geleden
  Indien dit alles onzin is dan zal Vandenhoute klacht indienen ,even afwachten !
 1. Mark Uytterhoeven over zijn vriend Wouter Vandenhaute: “Als hij voelt dat hij bij Anderlecht geen kant meer uit kan, zal hij de stekker eruit trekken”
  PREMIUM
  34

  Mark Uytterhoe­ven over zijn vriend Wouter Vandenhau­te: “Als hij voelt dat hij bij Anderlecht geen kant meer uit kan, zal hij de stekker eruit trekken”

  Een tirannieke, harteloze en incompetente geldwolf: dat is het beeld dat anonieme getuigen in ‘Humo’ hebben geschetst van Wouter Vandenhaute, de niet-uitvoerende voorzitter van Anderlecht, baas van Flanders Classics en gewezen topman van Woestijnvis. “Belachelijk”, zegt zijn goede vriend Mark Uytterhoeven (65) in een uitgebreid interview met onze redactie. “Ik herken Wouter niet in dat artikel.”
 2. “Wouter, u bent niet langer onze voorzitter”: deel Anderlecht-fans eist in open brief opnieuw vertrek Vandenhaute
  Anderlecht
  46

  “Wouter, u bent niet langer onze voorzitter”: deel Anderlecht-fans eist in open brief opnieuw vertrek Vandenhau­te

  Enkele belangrijke supportersgroepen hebben er genoeg van. In een nieuwe open brief eisen de fans, alweer, het vertrek van (niet-uitvoerend) voorzitter Wouter Vandenhaute. Verder breken ze een lans voor Jesper Fredberg, Kenneth Bornauw en Jean Kindermans, terwijl ze ook voor Marc Coucke nog een boodschap in petto hebben. Wordt hun standpunt niet gerespecteerd, dan dreigen ze met verdere acties.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.