Volledig scherm
© Photo News

Topclubs reageren op nieuw verbod op publiek in stadions: “Begrip, maar ook ontgoocheling”

AnderlechtAnderlecht heeft begrip voor de maatregelen die de overheid neemt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en een overrompeling in onze ziekenhuizen te voorkomen. Dat schrijft paars-wit op z’n clubwebsite. “Maar toch is de club ontgoocheld dat publiek niet langer welkom is in het Lotto Park.”

4 reacties

 • peter de waele

  4 maanden geleden
  Alles moet dicht. Gezondheid primeert in plaats van dat balletje daar hebben wij niets aan als we morgen opgenomen worden in het ziekenhuis.
 • Ludwig Janssens

  4 maanden geleden
  Wat die heren voetballers gebruiken om enkele malen per week te testen op covid is onverantwoord. Die testen kan men beter elders en voor nuttige zaken gebruiken. Spelen zonder publiek is maar meer dan logisch. Zie de ons omringende landen. Daar marcheert dit en hier weeral niet. Hoe zou dat toch komen?? Een veel te laks beleid
 • Leon Dendoncker

  4 maanden geleden
  Als ik lees hoeveel positieven er zijn onder die voetballers, zou ik al zeggen stop heel die competitie, na 90 min spelen ligt dat veld bezaaid met spuw en iedereen ligt er maar in te dabben, is men dan verbaasd dat men twee dagen later positief is, en ze nemen het dan ook nog eens mee naar huis.
 • Paul Verbeeck

  4 maanden geleden
  Leg de prof sport ook stil , de middelen die zij opeisen zijn momenteel elders nodig .Als de politici dit niet inzien of willen inzien en laat al die befaamde bonden maar blaten , voor die tellen enkel de inkomsten die ze nodig hebben om hun eigen een royaal te kunnen uit te betalen .Ook in andere sporten gaat geld boven gezondheid en veiligheid .
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  36

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"