Michel Vlap wordt momentaal uitgeleend door Anderlecht aan Arminia Bielefeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Vlap wordt momentaal uitgeleend door Anderlecht aan Arminia Bielefeld. © Photo News

Tien transferthema’s op RSCA: blijft Sambi? Wat met Miazga? Komt Vlap terug?

AnderlechtHoe ziet Anderlecht er volgend seizoen uit? Achter de schermen werkt het team van Peter Verbeke keihard om een zo sterk mogelijke ploeg samen te stellen. Van Wellenreuther over Verschaeren tot Zulj: we maken de oefening in tien thema’s.

5 reacties

 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Gaan ze Bakkali ballen laten oppompen voor 1,2 miljoen per jaar ?
 • Didier Merckx

  1 maand geleden
  Spreken we hier nog altijd over de 4de in het klassement? Zijn er geen ploegen waar meer kan en mag over geschreven worden?
 • Obi Williams

  1 maand geleden
  François toch, Mycka haalt al weken niet meer dat niveau dat hij 2 matchen heeft laten zien, Ashimeru is inderdaad waar, trekt op niet veel. Larsen zou ik inderdaad ook niet halen en Trébel zou ik eerlijk gezegd verkopen, die heeft een contract wat in Monaco en Lyon zelfs hoog is en zou daar nooit aan de bak komen.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Maturiteit, ervaring, doorzicht komt niet na enkele maanden. Technisch zijn die jongeren heel goed, over pakweg 1 jaar én met vertrouwen te geven kan iedereen zien waarom ze werden of worden gehaald. Dat heet voetbalinzicht.
 • françois troch

  1 maand geleden
  Myckha is een van de weinige spelers die elke match een goed niveau haalt , Ashimuru heeft nog niets laten zien waarom zouden ze die moeten kopen, Larsen idem een vrije trap en een assist is dat voldoende, Trebel moeten ze niet alleen houden maar laten spelen geen 15 minuten