Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Start 19-jarige Verbruggen in doel op Antwerp? Van Crombrugge hoogst onzeker door rugproblemen

AnderlechtStaat de 19-jarige Nederlander Bart Verbruggen morgen onder de lat op Antwerp? De kans is reëel. Hendrik Van Crombrugge trainde de voorbije dagen niet met problemen aan de rug en is daardoor hoogst onzeker.

6 reacties

 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Verbrugge heb ik op club aan het werk gezien, is inderdaad talentvol.
 • Roger Williams

  2 maanden geleden
  De jongen komt tegen Antwerp in een schietkraam terecht.
 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  Met of zonder Van Crombrugge ... Antwerp pakt de 3 punten !
 • Peeters Wendy

  2 maanden geleden
  Verbruggen is zeker even goed
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Hendrik is een goede keeper maar sukkelt al jaren met de rug. Tijd om uit het blik talentvolle jongere keepers er eentje het vertrouwen te geven.
 1. Vincent Kompany in eerste interview als nieuwe coach Burnley: “Ik had nog aanbiedingen, maar vond nergens een avontuur zoals hier”
  Play
  Anderlecht
  15

  Vincent Kompany in eerste interview als nieuwe coach Burnley: “Ik had nog aanbiedin­gen, maar vond nergens een avontuur zoals hier”

  De overgang van Vincent Kompany naar Burnley is rond. De Engelse club heeft de voormalige Anderlecht-coach vandaag officieel aangekondigd als de nieuwe T1. “Ik had nog enkele aanbiedingen van clubs die misschien wat aantrekkelijker lijken voor het grote publiek. Maar ik heb gekozen voor dit project omdat ik weet dat er ons na een moeilijke start een geweldige toekomst te wachten staat.”
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 3. Felice Mazzu is de nieuwe trainer van Anderlecht: “Van Anderlecht weer nr. 1 van België maken”
  Play
  Anderlecht
  32

  Felice Mazzu is de nieuwe trainer van Anderlecht: “Van Anderlecht weer nr. 1 van België maken”

  Daar is ‘m, de nieuwe coach van RSC Anderlecht. Felice Mazzu (56) zette gisteren zijn handtekening onder een contract van onbepaalde duur op Neerpede. “Samen met Mazzu willen wij van Anderlecht opnieuw de nummer één in België maken”, zegt voorzitter Vandenhaute. Een akkoord tussen Anderlecht en Union kwam er (voorlopig) niet, waardoor Mazzu zelf z'n contract bij de vicekampioen moest verbreken.