Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Oostende KVO
0
EINDE
2
Anderlecht AND
 • Michael Murillo Goal 31'
 • Anders Dreyer Goal 89'

Sprankelend was het weer niet, maar Anderlecht boekt tegen KV Oostende wel nieuwe deugddoende zege

Een zege zonder glans. Anderlecht grabbelde drie punten aan de kust, maar had geen overschot. Een doelpunt van Murillo uit de kluts en een goal van Dreyer bezegelde het lot van KV Oostende. Anderlecht mag weer omhoog kijken, maar veel vertrouwen zal het niet getankt hebben.

16 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Wanneer was het wel " sprankelend " bij paars-wit ...😏...? Spijtig voor de goeie echte trouwe fans helaas...
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Winnen op zijn Brugs mag geen probleem zijn. Waarbij Anderlecht trouwens het balbezit had. Dat provinciaals Clubke uit Brugge won soms zónder dominantie op een diefje met 1-0.
 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Leoni goede voetballer, Stassin staat dikwijls op de goede plaats maar mee verdedigen is minder. Af en toe inbrengen is ok, maar om de ploeg te dragen, dat is nog iets anders. Maar Dreyer is zeker zijn plaats waard. Ook Slimani niet onderschatten. ik vond Stroeykens gisteren zeker ook niet slecht.
 • François Defrijn

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat de ontslagpremie van de deense connectie niet te hoog is, TD heeft rommel binnen gehaald. Trainer is niet bekwaam (spelers weten niet wie waar lopen), Dryer is zijn 4 miljoen niet waard. Onze diepe spits loopt meer in de weg dan wat anders. Zet aub Stassin en Leoni in deze ploeg, maak eens duidelijk aan verschaeren dat hij meer risico in zijn passing moet leggen, werkt zich te pletter en draait formidabel van links naar rechts maar past bijna altijd lateraal of achteruit.
 • Johan Cottry

  2 maanden geleden
  Mooi of niet het zijn de punten die nu tellen zoals Mignolet vorige week verklaarde bij club
 1. Anderlecht eist 25.001 euro van ‘Humo’-journalist Jan Hauspie, die reageert in podcast: “Zo’n dagvaarding is even schrikken, ja”
  13

  Anderlecht eist 25.001 euro van ‘Hu­mo’-journalist Jan Hauspie, die reageert in podcast: “Zo’n dagvaar­ding is even schrikken, ja”

  Jan Hauspie, de ‘Humo’-journalist die vorige maand een ophefmakend artikel over RSC Anderlecht schreef, heeft zich bij de podcast ‘Café Constant’ uitgesproken over de dagvaarding die hij kreeg van paars-wit. De club eist 25.001 euro. Hauspie: “Ik heb mij vragen gesteld bij wat er gebeurde bij een voetbalclub en heb daarop antwoorden gezocht.”
 2. EXCLUSIEF. “Anderlecht wou mij uitsluiten. Maar ze hebben zich vergist”: hoe omstreden makelaar spits Arokodare bij Genk en niet bij paars-wit parkeerde
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  35

  EXCLUSIEF. “Anderlecht wou mij uitsluiten. Maar ze hebben zich vergist”: hoe omstreden makelaar spits Arokodare bij Genk en niet bij paars-wit parkeerde

  De prijs voor transfersaga van deze mercato gaat naar... Tolu Arokodare (22). Medisch gekeurd bij Anderlecht, maar nog geen uur later op weg naar Genk. Een inkijk op die doldwaze dag door de ogen van verschillende hoofdrolspelers. “Dachten ze dat ik dat van die medische testen niet te weten zou komen?”, doet ook makelaar Didier Frenay aan onze redactie zijn verhaal.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. CEO Jesper Fredberg gaat geen enkel thema uit de weg: “Eerst was ik de gek die Slimani kocht en nu ben ik de gek die hem geen langdurig contract heeft gegeven”
  PREMIUM
  15

  CEO Jesper Fredberg gaat geen enkel thema uit de weg: “Eerst was ik de gek die Slimani kocht en nu ben ik de gek die hem geen langdurig contract heeft gegeven”

  “Vraag maar raak! Zolang het boven de gordel blijft.” Daags voor de return met Villarreal ging CEO Sports van Anderlecht, Jesper Fredberg geen enkel thema uit de weg. “De kwartfinale halen of play-off 2 spelen? Ik wil ze allebei. Maar op dít moment zeg ik, ik wil die kwartfinale van de Conference League halen. We gaan all-in.”