Sergio Gómez.
Volledig scherm
Sergio Gómez. © Manchester City

Sergio Gómez verlaat Anderlecht en trekt naar Manchester City: “Kompany eeuwig dankbaar”

AnderlechtAnderlecht passeert langs de kassa. Linksachter Sergio Gómez (21) verlaat paars-wit en heeft een vierjarig contract bij Manchester City getekend. Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar is nu door beide clubs bevestigd. De Spanjaard levert minstens 15 miljoen euro op, met bonussen kan het bedrag zelfs tot meer dan 20 miljoen oplopen. “Ik ben Kompany eeuwig dankbaar.”

43 reacties

 • Jordy Rosson

  2 maanden geleden
  Ok voor onze pintjes Liga. Maar niet van niveau van city. Zal zelden of nooit spelen imdan verhuurd te worden aan een 2de rangs ploeg in de PM
 • Vandenberghe Eddy

  2 maanden geleden
  Jammer en toch ook mooi werk van Verbeke ! Merci gomez en veel scc 🤞🏼
 • Patrick Dubois

  2 maanden geleden
  Je moet het maar doen hé, gekocht voor 1.5 en nu het 10 voudige ervoor terug krijgen, proficiat Peter.
 • Samir Zekhnini

  2 maanden geleden
  Zirkzee aankopen nu!
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Toptrainers overleggen zelfs met Kompany over targets. Hij is dan ook nog altijd een monument in het Europees voetbal en de Premier league in het bijzonder. Sergio is een topper en dik 15 miljoen waard. Hij zal of blijven bij City of later vertrekken voor een veelvoud.
 1. Julien Duranville trok vorige week ei zo na naar Dortmund
  Play
  Anderlecht
  15

  Julien Duranville trok vorige week ei zo na naar Dortmund

  Hij was de reddende paarse engel tegen OHL vorig weekend en ook donderdag in de Conference League opnieuw beslissend tegen Silkeborg: de 16-jarige Julien Duranville is de lichtflits die de Brusselse duisternis van de voorbije weken doorbrak. Een jongen van goud in alle mogelijke betekenissen. Maar zullen ze die nieuwe groeibriljant in Brussel tegen zijn eigen dadendrang en tegen het ongeduld van zijn entourage kunnen beschermen?