Wouter Vandenhaute en Rayane Bounida.
Volledig scherm
Wouter Vandenhaute en Rayane Bounida. © Photonews en Instagram Bounida

RSCA-voorzitter Vandenhaute vreest voor 15-jarig supertalent: “Ik denk dat Bounida al door onze vingers is geglipt”

AnderlechtAnderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute is deze week de centrale gast in de voetbalpodcast MidMid. Vandenhaute heeft het over de kapitaalsinjectie, Kompany en... Rayane Bounida.

6 reacties

 • Kristof Breskens

  1 jaar geleden
  En terecht kiest hij voor het geld en niet voor Anderlecht. Voor elke Bounida zijn er 20 anderen waarvan de ouders rond de leeftijd van 12 een brief in de bus kregen van het Anderlecht bestuur dat hun zoon niet langer gewenst is , en dat daar de samenwerking stopt. Clubliefde kan niet bestaan want geen enkele club geeft om zijn spelers, enkel om de waarde en het geld dat ze zouden kunnen binnenbrengen...
 • Eddy vandeweyer

  1 jaar geleden
  Haarlintje,polsbandjes,kousen tot boven de knieën, wordt niks buiten show verkopen.
 • LUC SCHELSTRAETE

  1 jaar geleden
  Remember Musonda!
 • Kurt Boeckaert

  1 jaar geleden
  ja als ouders geld ruiken dan krijg je als club stank voor dank, ondanks alle inspanningen die men deed ! Hopelijk krijgt hij op een ander de kans om zijn talent verder te ontwikkelen! Er was bijv ook eens een zekere Musonda …
 • Merijn Desseyn

  1 jaar geleden
  Is Bounida een talent in de categorie Musonda of eerder de categorie Svilar?
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.