Rayane Bounida.
Volledig scherm
Rayane Bounida. © Instagram

RSCA-supertalent Bounida breekt met management Let’s Play: is er iets op til?

AnderlechtHet blijft bewegen rond Rayane Bounida (15). Gisteren raakte bekend dat het Anderlechtse supertalent heeft gebroken met zijn management, Let’s Play. Het voedt de geruchtenstroom nog meer. Een stand van zaken.

41 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Veel tamtam nu over deze jonge speler ... En binnen een aantal jaren hoor je er niets meer van ...🙄
 • Laurent Vanempten

  5 maanden geleden
  ik hoop dat het ventje mentaal en fysiek klaar is voor Ajax. Voor al dat geld moet er ook bovenmaats gepresteerd worden. Gedaan met gepamper en zachte aanpak. Of doorbreken of voetbalkerkhof. Ben benieuwd
 • philippe schotte

  5 maanden geleden
  Heeft nog alles te bewijzen , er zijn zoveel enorme talenten die nu een job hebben en tijdens de weekend voetballen louter voor het plezier !
 • Stephane Wendy Ferrant Decender

  5 maanden geleden
  Ze moeten hem houden want dat de beste spelers die ik heb gezien bij de jeugd de ouders moeten respect hebben voor rsca en dat is alles en voor de opleiding van de spelers
 • jan boden

  5 maanden geleden
  Tegenwoordig smeden sommige voetbalouders het ijzer al voor het heet is.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.